Rainer Press - tipografia ce asigura flexibilitate optima si servicii de top!

BUCURESTI - 11 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Rainer Press , cu toate ca este un nume mai proaspat pe piata de profil din Romania, pune la dispozitia celor interesati un portofoliu vast de servicii. Inca din 2017 si pana in prezent, Rainer Press ofera servicii de preimprimare, grafica si design, stantare si brosare, tipografie digitala, tipografie offset, legatorie, dar si lacuire selectiva.

rainer-press.ro

rainer-press.ro

Toate aceste servicii sunt destinate produselor tipografice de tipul brosurilor, cartilor, revistelor, cutiilor si ambalajelor de carton, pliantelor, flyerelor, cataloagelor, mapelor de prezentare, calendarelor, dar si stickerelor si etichetelor.

Informatii cheie despre serviciile tipografice de la Rainer Press

Rainer Press ofera servicii de inalta calitate pentru orice tip de proiect. Despre grafica si design se poate spune ca se refera la realizarea machetelor interesante prin intermediul tendintelor noi de design. Serviciile profesionale de design grafic de la Rainer Press au un scop bine definit, cel de a propulsa afaceri in atentia publicului de pretutindeni.

Serviciul prepress se refera la intreg ansamblul de procese si proceduri ce au loc inainte de imprimarea finala. Vorbim aici de imprimarea in formate de productie tipografica, realizarea placilor de imprimare purtatoare de imagine sau forma, urmand apoi montarea pe presa de tipar si adaparea elementelor cu scopul de a realiza o imprimare optima.

Tipografia digitala este de fapt tiparirea rapida, in decurs de cateva ore. De obicei se foloseste pentru carti de vizita, afise, carti, reviste, pliante sau fluturasi.

Tipografia offset este un alt serviciu oferit de expertii Rainer Press. Ei realizeaza tiparirea offset pentru orice tip de lucrari, fie cu tiraj mare, mediu sau mic. Mai multe detalii despre aceasta modalitate de tiparire regasesc cei interesati pe rainer-press.ro.

Legatoria, un alt serviciu de top oferit de Rainer Press, se caracterizeaza prin diversitatea operatiilor de legatorie a lucrarilor deja tiparite. Poate fi vorba de capse, faltuire, biguire, dar si taiere.

La capitolul lacuire selectiva, procedura de finisare ce ofera efecte uimitoare asupra tiparului, cei la Rainer Press sunt o recomandare. De asemenea brosarea si stantarea fac parte din aceeasi lista de servicii inalt calitative.

Rainer Press isi expune serviciile pe intreg teritoriul Romaniei, astfel realizeaza transportul produselor tipografice prin curier rapid, intr-un timp foarte scurt. Pentru mai multe detalii in acest sens, cei interesati sunt invitati sa acceseze rainer-press.ro.

Taguri: rainer press