Rarox – servicii funerare complete, disponibile in orice moment

BUCURESTI - 21 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Un moment de durere, a pierderii unei persoane dragi, vine cu tot tacamul de alegeri si decizii privind organizarea funeraliilor. Conform reglementarilor actuale, este necesara colaborarea cu o firma de specialitate care sa furnizeze servicii de calitate. Unele dintre acestea sunt indispensabile, cum ar fi imbalsamarea. Pentru o astfel de nevoie si numai, Rarox isi arata disponibilitatea totala.

Rarox

Rarox

Serviciile oferite de firma de pompe funebre Rarox

Echipa Rarox poate fi oricand contactata, inca din primele momente dupa deces, datorita faptului ca dispune de o lunga lista de servicii funerare . Ca prima reactie, este necesara constatarea decesului, astfel ca tot Rarox se poate ocupa de acest demers, prin colaborarea cu un medic. Indiferent de ora si momentul zilei in care se realizeaza aceasta solicitare, exista promptitudine si rapiditate in prezenta la fata locului.

In lista de servicii Rarox , dupa cum este specificat si in cadrul paginii oficiale https://funerarenonstop-bucuresti.ro, servicii ce pot fi alese cumulat sau individual, se regasesc:

  Consiliere predeces.

  Preluare, transport si toaletare decedat.

  Imbalsamare, imbracare, punere in sicriu, manipulare si transport.

  Sprijin oferit pentru realizarea demersurilor privind obtinerea de ajutor de inmormantare.

  Gama larga de sicrie, cruci si alte accesorii.

  Transport funerar si de asemenea transport pentru cortegiul funerar, pentru participanti.

  Coroane.

Pachete funerare de marca Rarox

Cei care ajung la agentia Rarox pot alege individual fiecare tip de serviciu. Exista diferente in modul de organizare intrucat depinde fie de apartenenta la un cult religios, fie tine de alte convingeri, de traditii ale locului etc. Rarox pune la dispozitie pachete de servicii pentru cei care aleg clasica inmormantare. Acestea difera ca pret, astfel ca se pliaza cu succes pe orice tip de buget.

Mai mult decat atat, in unele cazuri pot fi alese si pachete funerare ce se vor achita pe baza de talon de pensie. Asta inseamna ca in cazul in care defunctul a fost pensionar, pe baza talonului de pensie pot fi achizitionate cele necesare, in limita maxima ce reprezinta ajutorul de inmormantare acordat de stat, cu sau fara alte completari de buget. Aceasta abordare permite asadar optimizarea modului in care se desfasoara organizarea inmormantarii.

Avantaje de colaborare cu Rarox

Atunci cand se impune alegerea unei firme de pompe funebre presupune un cumul de factori. Pe de-o parte este grija financiara, pe de alta parte exista preferinte anume. In orice caz, oamenii cauta sprijin, consiliere si un loc din care sa poata achizitiona mare parte din cele necesare, pentru a scurta din timpul acordat organizarii.

Avantajele de colaborare cu Rarox se refera la:

  Variante de pachete funerare, de la cele economic la cele standard si pana la cele de lux.

  Servicii funerare disponibile nonstop in toata capitala, indiferent de sector.

  Servicii de transport, atat cel special pentru defunct, cat si pentru cei care participa la inmormantare.

  Gama variata de accesorii, inclusiv de coroane, jerbe si aranjamente florale.

Detalii despre tot ce presupune colaborarea cu Rarox se regasesc online, in cadrul paginii oficiale.