Rarox - servicii funerare non - stop in timpul pandemiei si nu numai

BUCURESTI - 8 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Situatia de criza in care se afla intreaga populatie la nivel mondial este una fara precedent. Ne confruntam cu un virus mortal care a facut deja mii de victime in toata lumea. COVID-19 continua sa faca tot mai multe victime si acest lucru este relatat non - stop in mediul online, in presa sau la tv.

funerarenonstop-bucuresti.ro

funerarenonstop-bucuresti.ro

In conditiile in care atat autoritatile, cat si medicii recomanda autoizolarea si parasirea domiciliului doar in cazuri de urgenta, este foarte important sa aveti in vedere apelarea la serviciile unor profesionisti care sa va ajute in cazul decesului cuiva drag.

Servicii funerare complete de la Rarox

Rarox pune la dispozitia publicului din Municipiul Bucuresti si din judetul Ilfov servicii funerare non - stop, pachete funerare complete, servicii de transport funerar, coroane funerare, sicrie si multe altele.

In ceea ce priveste costurile, exista diverse pachete oferite ce acopera nevoile de baza, in functie de bugetul alocat de fiecare.

Dupa cum s-a precizat mai sus, Rarox ofera servicii funerare non - stop, astfel incat, indiferent de ora din zi sau din noapte la care are loc decesul, puteti contacta reprezentantii firmei pentru a stabili impreuna ce pachet puteti alege in functie de posibilitati si de preferinte.

Consultanta de dinaintea alegerii pachetului de servicii potrivit este foarte importanta. In acest sens, echipa Rarox va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie in alegerea sicriului potrivit, a florilor si a celorlalte accesorii necesare acestui eveniment nefericit.

Rarox va poate ajuta inclusiv cu organizarea de parastase si praznice. Nu trebuie sa mai pierdeti timp, alergand din stanga in dreapta pe la toate magazinele de profil, Rarox va sta la dispozitie si face totul pentru ca evenimentul sa decurga asa cum planuiti.

Un alt aspect foarte important este faptul ca echipa Rarox va va ajuta si cu documentatia ce tine de procesul funerar si aici vorbim despre eliberarea certificatelor si a actelor pe care le impune legea in astfel de situatii.

Pentru mai multe detalii in legatura cu toate pachetele de servicii oferite de Rarox, puteti accesa site-ul oficial, unde puteti face si o solicitare de pret pentru pachetul final ales.