Recomandari privind succesul salonului de manichiura - de la NoliaShop

BUCURESTI - 9 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Un business ce capata tot mai mult contur in societatea actuala este cel al saloanelor de manichiura. Traim intr-o lume in care se pune un accent deosebit pe astfel de detalii, pe o manichiura impecabila, ba mai mult eleganta si aliniata tendintelor.

noliashop.com

noliashop.com

In general publicul feminin este atras de saloanele de manichiura sau cosmetica ce ofera servicii profesionale, dar totodata care se recomanda prin conditii de igiena si curatenie impecabila. In acest sens reusesc sa ii satisfaca preferintele doar acele saloane care au dotari profesionale, respectiv aparatura si instrumente de lucru inalt calitative. Un reper pentru cei care au un astfel de business, respectiv pentru cei care au in plan deschiderea unui salon de manichiura si pedichiura este Nolia Shop . In cadrul paginii oficiale - https://noliashop.com - pot descoperi cei interesati intreg portofoliul de produse si servicii pe care le ofera.

Mai mult decat atat, iata care sunt cateva recomandari, respectiv reguli despre care mentioneaza expertii NoliaShop celor ce doresc o evolutie de impact vizavi de acest concept de afacere.

Cabinetul cosmetic - reguli de avut in vedere

Potrivit expertilor, cu un managament bun, orice cabinet cosmetic poate fi de succes. Atat cei ale caror servicii se axeaza indeosebi pe zona de manichiura, cat si cei care lucreaza cu tehnicieni protezisti de unghii cu gel UV trebuie sa asigure instrumente si consumabile, precum si aparatura performanta, precum si un spatiu intretinut, amenajat in raport cu trendurile actuale.

Asigurarea de produse pe stoc

Atat valabilitatea, cat si disponibilitatea pe stoc a produselor necesare pentru a presta serviciile specifice sunt obligatorii. Respectarea anumitor standarde privind calitatea lor se impune, deci de preferat este a avea un singur furnizor, mai ales cand publicul feminin este fidelizat. Intotdeauna trebuie sa existe echilibru privind costurile si standardele la care se ridica serviciile de manichiura/ pedichiura, nail art oferite. Orice produs expirat trebuie inlocuit imediat.

Aparatura si instrumente de calitate

Incepand de la masa de lucru si pana la lampa UV si pensule, toate trebuie sa se plieze pe anumite cerinte. Raportarea la brandurile producatoare ale acestora este un bun punct de plecare si de altfel un detaliu important. Desigur ca si o gestionare corespunzatoare a muncii va conta pentru ca nici o clienta sa nu stea mai mult decat e cazul in scaunul din salon. Este vorba aici de confortul ei fizic, dar si de timpul pretios pe care il petrece in salon.

Consumabile rezistente, cu aplicare facila

Chiar daca tine de iscusinta tehnicianului de a realiza o manichiura vizand constructii cu gel impecabila, rezultatele depind si de consumabilele folosite. Atat sablonul, cat si gelurile propriu zise trebuie sa prezinte o anumite calitate. Nolia Shop propune in acest sens produse cu rezistenta testata. Cei interesati le gasesc pe site-ul noliashop.com .

Iata deci cateva reguli de care e neaparat nevoie sa se tina cont atunci cand dorinta este de a creste prestigiul salonului de cosmetica/ manichiura detinut. Solutii complete privind intretinerea acestuia, precum si un mod de prezentare impecabil al sau gasesc cei interesati pe pagina mentionata.