Regenerarea bateriilor cu plumb, un serviciu disponibil la Hakuservice

BUCURESTI - 15 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Inainte de a arunca si cumpara ceva nou, romanii se orienteaza mai mult ca oricand spre alternativele mai putin costisitoare si care totodata sustin protectia mediului inconjurator. In randul acestora intra si bateriile cu plumb, proces realizat cu succes astazi de specilisti in domeniu.

baterii-stivuitoare.ro

baterii-stivuitoare.ro

Un reper pentru publicul larg este Hakuservice, locul in care regenerarea se realizeaza cu ajutorul unor metode sigure, prelungindu-le astfel viata. Iata ca inainte de reciclarea bateriilor uzate, acest proces este o recomandare, ce atrage dupa sine si rezultate economice insemnate. Reprezinta si un manifest vizavi de natura, iar cei care se orienteaza spre astfel de solutii arata ca nu sunt indiferenti fata de mediul inconjurator.

In cadrul site-ului oficial https://www.baterii-stivuitor.ro/, cei interesati sa beneficieze de astfel de servicii profesionale pot afla toate informatiile de interes cu privire la procedura la care va fi supusa bateria si timpul pe care il implica procesul.

Regenerarea bateriilor cu plumb, specialitatea echipei Hakuservice

Aceste servicii se adreseaza celor care dispun de echipamente si masinarii a caror baterii sunt defecte, uzate si nu mai asigura o rulare corespunzatoare. Motivele pentru care starea lor este deteriorata pot fi variate (descarcarea in exces, suprasolicitarea, supra sau subincarcarea etc.).

Procesul este valabil strict in cazul bateriile cu plumb, respectiv cele care s-au defectat din cauza sulfatarii. Aceste vizeaza reversul procesului - desulfatarea. In cadrul acestui procedeu tehnologic verde, electrochimic se realizeaza prelungirea perioadei de functionare a acestora. Procesul poate fi unul de durata mai mare, intre 15 si 100 ore, raportat la etapele de realizat si nevoia de a le repeta daca este cazul. Acesta presupune inainte de desulfatarea propriu zisa si cateva etape anterioare: incarcarea si descarcarea, testarea lor, analiza, respectiv identificarea. Dupa desulfatare bateria va fi reincarcata.

Regenerarea presupune asadar un proces complex, unul care se axeaza asupra unor parametri bine stabiliti: densitatea bateriei (concentratia acidului sulfuric), tensiunea din celule si rezistenta interna a bateriei.

Pentru ca nu fiecare baterie este la fel, in functie de model, aparatele utilizate in acest proces pot inlatura nu doar sulful, ci si diverse impuritati si rugina. Pe Baterii-stivuitor.ro se regasesc mai multe informatii cu privire la acest proces, dar si informatii despre Hakuservice, locul in care se efectueaza regenerarea.