Reteta perfecta pentru manichiura cu gel – Nolia Shop si gama sa de produse profesionale

BUCURESTI - 7 septembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Manichiura cu gel a devenit in ultimii ani un trend, pornind de la o necesitate practica. Este tehnica ce permite celor cu probleme ale unghiilor sa mascheze defectele vizibile; datorita tehnicii de reconstructie cu gel unghiile pot arata perfect, pentru mai mult timp. Multe dintre cele care solicita la ora actuala realizarea unei astfel de manichiuri cunosc in detaliu care sunt pasii de urmat si ce produse ar trebui folosite. Calitatea va fi mereu pusa pe primul loc.

Nolia

Nolia

Pentru cele in cautare de produse specifice, profesionale, destinate realizarii de manichiuri cu gel, noliashop.com este un raspuns potrivit. Aici universul perfectiunii in materie de geluri se prezinta intr-o varianta prietenoasa: varietate si preturi rezonabile este rezumatul gamei de produse.

Strictul necesar pentru realizarea unei manichiuri cu gel

Produsele de baza pentru a se realiza o manichiura cu gel se refera la un sir de elemente utilizate rand pe rand, cu un rol bine definit. Este vorba despre:

I  Gelul de construcție, ce poate fi alb, roz sau transparent.

I  Lampa UV, LED sau CCFL pentru polimerizare.

I  Solutii pregatitoare si uleiuri pentru cuticule.

I  Sabloane de unică folosinta, in cazul in care se doresc extensii.

I  Pensule de aplicare.

I  Accesorii decorative, pentru a imbunatati aspectul, designul unghiilor.

Desi in aparenta totul este simplist si usor de realizat, la baza stau atat tehnicile bine detinute, cat si produsele de calitate. Fara aceste doua ingrediente rezultatul nu are cum sa fie unul placut ca aspect si impecabil in detaliu.

Aplicarea gelurilor

In prima faza se va aplica un primer. Urmeaza gelul de baza, ce se usuca la lampa pret de 2 minute. Gelul de constructie este aplicat de asemenea, uniform, tinand cont sa fie un strat subtire pe margine si mai generos pe mijloc. Fiecare aplicare este urmata de cateva secunde de uscare la lampa.

Un ultim strat este cel de uniformizare. Pilirea este cea care va defini unghiile, pentru ca acestea sa nu fie prea groase sau incomode. Un alt pas este cel de decorare sau pictare.

Produsele Nolia Shop

Pentru ca un profesionist sa isi poate face treaba ca la carte are nevoie de aliati pe masura, in acest caz fiind vorba de geluri ce isi dovedesc calitatile in timpul utilizarii. Nolia Shop se dedica acestui segment cu varietate, incepand cu geluri UV, continuand cu oje semipermanente si pana la kituri sau consumabile si accesorii. Spus pe scurt, aici se vor gasi toate cele necesare pentru a realiza o manichiura completa.

Gelurile puse la dispozitie prezinta calitati demne de avut in vedere. Au un grad de acoperire mare, se aplica usor, sunt rezistente si usor de modelat. Au diverse consistente si culori, putand crea modele impresionante. Stapanind tehnici anume si dispunand de creativitate, tipurile de manichiura ce se pot realiza sunt un joc de culoare.

Nolia Shop este de asemenea un nume activ pe nisa de cursuri, Nolia Academy fiind sansa celor care doresc sa porneasca pe un astfel de drum. Cele interesate regasesc toate informatiile, precum si produsele disponibile, in cadrul paginii oficiale.