Role si roti pentru mobilier, disponibile doar la Tente Romania

BUCURESTI - 1 februarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nevoia de mobilitate nu poate fi contestata, in special in acest secol al vitezei in care traim. Totul trebuie sa se deplaseze cat mai eficient, fiecare proces trebuie sa fie caracterizat de mobilitate deplina, inclusiv atunci cand vorbim despre sectorul rezidential. Una dintre cele mai importante inventii ale omenirii – roata – isi face simtita utilitatea si in acest caz, prin gama de roti pentru mobilier .

tente.com/ro-ro

Desigur, calitatea trebuie sa primeze, indiferent de situatie. Liderul de pe piata producatorilor de roti si role a inteles acest aspect. Este vorba despre Tente, o companie cu traditie si o experienta indelungata acumulata de-a lungul celor aproape 90 de ani de existenta.

Rotile si rolele fac ca obiectele de zi cu zi sa se miste. Unul dintre cele mai uzuale exemple este mobilierul. Indiferent daca este vorba despre mobila de acasa sau cea de la birou, de mobilier specific anumitor institutii sau centre comerciale, nevoia de mobilitate si posibilitatea de transfer usor dintr-o locatie in alta sunt primordiale. In acest scop, Tente Romania pune la dispozitia doritorilor roti pentru mobilier diverse, cu destinatii generice sau specifice.

Tipuri de role si roti pentru mobilier

Gasirea rotilor si rolelor potrivite pentru un anume tip de mobilier poate fi o adevarata provocare. Diversitatea modelelor disponibile pe piata poate pune in incurcatura o persoana neavizata, motiv pentru care in cadrul site-ului oficial www. tente.com/ro-ro sunt prezentate cu lux de amanunte tipurile de role disponibile spre achizitie.

Indiferent de necesitati sau preferinte, gama de roti pentru mobilier ofera cele mai bune solutii. In unele cazuri poate fi vorba de piese de mobilier masiv, foarte grele, care necesita o capacitate de sarcina mai ridicata. Rezistenta si durabilitatea trebuie de asemenea sa fie caracteristici definitorii ale rotilor pentru mobilier, aceste aspecte fiind in totalitate indeplinite de produsele Tente.

In alte situatii, conteaza foarte mult si suprafata pe care vor rula aceste roti pentru mobilier. Indiferent de greutatea sarcinii pe care o sustin, acestea trebuie sa reziste, fara sa afecteze insa in vreun fel suprafata pe care ruleaza. In acest sens, mentionam doar doua tipuri de roti pentru mobilier. Prima categorie detine o suprafata de rulare moale, un cauciuc termoplastic foarte potrivit pentru suprafete dure, precum parchetul. Cea de-a doua categorie include role de rulare din plastic dur, potrivite pentru suprafete moi, precum mochete sau covoare. Astfel, indiferent de tipul podelei, de dimensiunile sau greutatea pieselor de mobilier, mobilitatea acestora nu va avea nicicum de suferit.

Gama de role si roti pentru mobilier nu se adreseaza insa doar segmentului rezidential. Spatiile de birouri, centrele de business si chiar si institutiile publice necesita la fel de multa mobilitate din punct de vedere al mobilierului. In acest sens, la Tente pot fi gasite role pivotante sau fixe, role cu design adaptat cerintelor sau in culori care se potrivesc in orice ambient.

Mobilierul necesita mobilitate – aceasta este concluzia confirmata de oricine in zilele noastre. Nimic nu poate fi mai potrivit in acest caz decat o varietate de roti pentru mobilier, caracterizate de calitate si durabilitate. Tente Romania reuseste sa indeplineasca toate aceste cerinte, motiv pentru care doritorii sunt invitati sa acceseze site-ul www.tente.com/ro-ro, pentru mai multe detalii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/role-si-roti-pentru-mobilier-disponibile-doar-la-tente-romania