Sanatatea organismului, stimulata eficient de Divina by Masatto

BUCURESTI - 25 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In aceste zile este nevoie sa respectam impunerea de a nu parasi domiciliul, ca masura de preventie vizavi de pandemia unui virus nevazut, dar care starneste panica in randul populatiei. Cei mai multi, mai ales din cei care locuiesc la bloc, gasesc aceasta masura la un anumit punct de o plictiseala greu de suportat. Este insa o actiune corecta, un comportament necesar.

masatto.ro

masatto.ro

Lucrurile sunt mai incurajatoare pentru cei care locuiesc la casa, de exemplu, pentru ca se pot ocupa de tot felul de activitati de gradinarit, de exemplu. Pentru cei care insa isi iau munca cu ei, avand job-uri ce le permit acest lucru, respectiv in cazul celor care conduc un business, timpul petrecut in pozitia sezut, in fata unui ecran sau a documentelor, poate fi coplesitor.

Pentru cei care au un ritual de ingrijire, de antrenament, bine stabilit, menit sa ii ajute sa isi mentina sanatatea, recomandarea pentru astfel de zile, cand mersul la sala de fitness nu mai este o varianta, devine fotoliul Divina. Un astfel de dispozitiv ce inglobeaza tehnologii de top se adreseaza publicului dispus sa realizeze investitii pe masura luxului si a relaxarii pe care le ofera.

Divina - fotoliul de masaj care transforma experienta de relaxare

Divina este produs marca Masatto si imbina cu succes tehnici revolutionare cu intelepciune din biologie. Este renumit pentru efectul pe care il are asupra fasciei, partea corpului care ne tine compacti, vitali, flexibili. Pentru ca prea putini stiu despre aceasta, la fel de putini cunosc importanta ei pentru organismul uman.

Aceasta matrice fibroasa tine impreuna muschii, oasele, nervii, organele. Unii opteaza pentru masaje profesionale realizate de fizioterapeuti pentru a o mentine in forma, insa in astfel de zile Divina devine solutia sigura pentru cei aflati in autoizolare.

Divina este un fotoliu care merita si ultimul ban, demonstratia in acest sens fiind dispozitivul ca intreg, completat de functii inovative, dintre care si masarea 3D a fasciei. Corpul devine mai elastic, invelisul respectiv isi recapata vitalitatea, practic fiecare parte a corpului este reasezata la locul ei.

Pe masatto .ro regasesc cei interesati detalii despre tehnici, functii, caracteristici, particularitati, dimensiuni etc.

 

Taguri: masattomasatto.ro