Sarbatori de poveste in Bucovina - pensiuni de top pentru oaspetii interesati sa descopere acest tinut

BUCURESTI - 12 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Se spune despre Bucovina ca este colt de rai, un paradis in care traditiile sunt inca pastrate, unde se imbina armonios frumusetea naturii cu cea a oamenilor. Bucovina a primit de-a lungul anilor tot interesul turistic, iar cei care au descoperit-o deja spun ca este tinutul manastirilor, leagan de veche civilizatie.

Bucovina

Bucovina

Pentru potentialul sau, Bucovina a devenit una dintre cele mai dorite destinatii, mai ales in perioadele de sarbatori. Traditiile de neegalat, pline de farmec, sunt un motiv intemeiat pentru ca turistii sa isi petreaca zilele in aceasta zona. Pentru confortul lor si pentru ca experienta aici sa fie intregita de servicii variate, pensiunile de aici au oferte atractive de cazare.

Topul pensiunilor unde orice turist isi va dori sa ajunga

In Bucovina nu poti merge o singura data sa descoperi tot ce se poate. Asezarile rurale au fiecare un farmec aparte, gastronomie specifica, alte si alte traditii surprinzatoare. Asadar merita un tur al zonei. Pentru cei in cautare de cazare, un top cu cele mai bune pensiuni Bucovina va fi de interes, deci iata si cateva sugestii:

Comoara Bucovinei – situata intr-un loc linistit, langa padure, o astfel de unitate de cazare indeplineste toate criteriile pe care un turist exigent le-ar putea avea. Este localizata in Corlata, la 15 km de oras, dispune de camere mari si spatioase, de dotari moderne, include o mini gradina zoological, teren de fotbal si tenis, iaz cu peste, domeniu de vanatoare, cu ATV-uri ce se pot inchiria sau biciclete pentru doritori.

Conform review-urilor celor care au incercat acest loc de cazare, nota de booking trece de 9.

Casa Humor – situatia in Humor, in imediata apropiere de celebra manastire Voronet. Este eleganta si cocheta, include nu doar camere de inchiriat, ci chiar si apartamente, are centru spa, pisicina si multe facilitati pentru rasfatul turistilor. Sauna, sala de jocuri, cu loc de joaca de interior pentru copii si alte spatii la exterior de relaxare, gradini Casa Humor a pus in scena un adevarat loc menit sa impresioneze.

Privelistea ce inconjoara aceasta unitate de cazare multumeste pe deplin si va reaminteste de ce ati optat pentru aceasta zona turistica.

Perla Bucovinei – pe crestet de deal, in apropiere de manastirea Voronet, se arata samet pensiunea Perla Bucovinei. Aici este o demonstratie de ce inseamna realmente ospitalitatea bucovinenilor. In perioada de iarna exista in apropiere partie de ski. Padurea, traseele montane merita descoperite oricand in timpul anului.

In cadrul pensiunii facilitatile sunt cele de top, moderne si complexe, la care se adauga si gastronomia. Mancarurile traditionale, specifice zonei, incanta orice turist gurmand. Este loc ideal si pentru familiile cu copiii, tinand cont ca exista spatii amenajate pentru acestia si alte facilitate ce sporesc confortul celor mici si a adultilor ce ii acompaniaza.

Acestea sunt doar cateva dintre sugestiile de cazare pentru zona Bucovinei. Un top al celor mai bune unitati este la cuprinzator si include de asemenea pensiunea Ellemar, Curtea Bizantina si nu numai. Detalii se regasesc si in cadrul paginii topbucovina.ro .