Scaune de masaj Rokol pentru experiente relaxante unice

BUCURESTI - 23 octombrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cine ar putea renunta la o sedinta de masaj relaxanta realizata cu ajutorul unor scaune de masaj? Cand o zi plina de sarcini dificile de indeplinit se sfarseste, unica dorinta a celor mai multi este de a se retrage in confortul propriei locuinte, iar un scaun de masaj este detaliul ce ar putea completa aceasta relaxare. In urma realizarii unei sedinte specifice, rezultatele nu pot consta decat intr-un somn profund si neintrerupt.

www.masatto.ro

www.masatto.ro

Din dorinta de a le oferi romanilor posibilitatea de a se relaxa dupa merite, Masatto.ro este magazinul online care ofera solutii pentru o relaxare profunda prin intermediul fotoliilor si scaunelor de masaj pe care le pune la dispozitia clientilor. Acestea sunt oferite de producatori de top ca Rokol, iRest, Panasonic etc.

Scaunele de masaj - ideale pentru atingerea unui echilibru mental si fizic ideal

Prea putini sunt cei constienti de beneficiile pe care le prezinta un astfel de dispozitiv, de aceea in randurile ce urmeaza va invitam sa descoperiti cateva dintre avantajele de care vine insotit.

Alternativa scaunelor de masaj este vazuta de marea majoritate ca un rasfat, considerandu-le un lux pe care nu si-l pot permite. Atunci cand starea de sanatate prezinta riscul de a avea de suferit, devine absolut necesara utilizarea lor.

In realitate, un scaun de masaj nu mai este o optiune selecta, disponibila doar pentru persoanele instarite. Oricine ar putea face efortul financiar pentru a dispune de o astfel de solutie pentru relaxare. Este ca si cum proprietarii fotoliului de masaj ar beneficia de un terapeut propriu, prezent la domiciliu ori de cate ori este necesar. Atat din punct de vedere fizic, cat si psihic, actiunea diverselor functii pe care le detin dispozitivele are efecte de durata, greu de obtinut prin alte metode clasice de relaxare.

Masajul nu trebuie asociat in acest caz doar cu relaxarea. In toata complexitatea sa, acesta presupune manipularea eficienta a pielii si muschilor. Astfel se are in vedere obtinerea unei stari de sanatate imbunatatite. Tehnicile prin care actioneaza aceste scaune masaj au efecte benefice asupra tuturor tesuturilor.

Actiunea lor este exercitata asupra muschilor, pielii, ligamentelor, tesuturilor, tendoanelor etc., reusind astfel sa elibereze corpul de stresul  si tensiunile acumulate in timpul unei zile.

Dispozitivele au fost create mai ales in scop medicinal, existand modele cu roluri terapeutice specifice. Este o metoda de tratare paramedicala deosebit de eficienta, cu efect instantaneu datorat faptului ca “mainile” scaunului de masaj actioneaza direct pe zona afectata, o detensioneaza si o relaxeaza.

Prea putini stiu ca o sedinta de masaj profesionala poate ajuta la eliminarea toxinelor din sange, la imbunatatirea elasticitatii muschilor, contribuind in acelasi timp la vindecarea depresiei, a insomniei si la inlaturarea efectelor oboselii. Multi dintre cei care se confruntau cu probleme de concentrare sau treceau frecvent prin stari de anxietate au observat imbunatatiri vizibile in urma utilizarii scaunelor de masaj.

Rokol este un brand care a revolutionat piata dispozitivelor de acest tip, datorita numeroaselor modele lansate, ce includ tehnologii moderne tot mai performante. Cei interesati de achizitionarea unor astfel de scaune masaj pot accesa pagina masatto.ro pentru a comanda modelul corespunzator, la un pret rentabil, beneficiind in acelasi timp de garantia calitatii.