Service Termopane UltraPVC dispune de servicii variate pentru reparatia de termopane

BUCURESTI - 12 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tamplaria PVC este fara doar si poate o alegere populara in zilele noastre, datorta etansarii si a izolarii fonice si termice pe care o realizeaza. Odata aleasa, aceasta asigura si o durata lunga de viata. Pentru ca pot interveni si altfel de preferinte sau pentru ca mici defectiuni pot afecta calitatea tamplariei, serviciile de reparatie vor fi necesare, un domeniu in care Service Termopane UltraPVC este recunoscut.

Reparatii Termopane

Reparatii Termopane

SERVICE TERMOPANE ULTRAPVC dispune de servicii de modificari de termopan, reparatii legate de feronerie, schimbare de sticla sau garnituri. Din gama sa de servicii nu lipseste nici proiectarea de plase de tantari, elemente atat de necesare pe timp de vara.

Plase de insecte de la Service Termopane UltraPVC

Pentru confortul resimtit pe perioada verii, de a nu avea insecte in spatii, plasele speciale montate pe tamplarie sunt o alegere optima. Acestea pot fi proiectate in functie de preferinte si buget, dar mai ales in functie de ce inseamna stil practic pentru fiecare.

In lista de optiuni aici sunt puse la dispozitie plase tantari pe balamale, cele care permit miscari ca si in cazul ferestrelor, deschis/inchis. Se vor demonta usor, fiind folosite doar in perioada dorita. Un alt tip este cel de plasa fixa, recomandata in spatii unde nu se va necesita deschiderea ferestrelor, acestea fiind de asemenea fixe. Nu in cele din urma, plasa de tantari de tip rulou este o alegere pentru cei care nu dispun de spatiu necesar pentru deschiderea ferestrei si a plasei de tantari.

Preturi si recomandari

Dupa cum este mentionat si in cadrul paginii oficiale, https://www.reparatii-termopane.net/, astfel de accesorii pot fi comandate oricand, independent de proiectarea tamplariei in sine. Echipa realizeaza toti pasii, de masurare si proiectare, montare inclusiv.

Preturile difera in functie de dimensiunile acestor plase, de tip si de tipul de cadru dorit. In stil clasic este vorba de cadru alb, dar pentru cei care au o tamplarie PVC de alta culoare, plasa de tantari ar trebui de asemenea sa se supuna aceleiasi alegeri. In acest sens, pot fi alese culorile cel mai adesea preferate sau varianta de vopsire in functie de o preferinta atipica.

Detalii despre produse si serviciile acestea se regasesc in cadrul paginii reparatii-termopane.net.