Servicii gsm ireprosabile de la Glassgsm – inlocuirea display-ului

BUCURESTI - 3 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Glassgsm, renumit service de reparatii telefoane mobile, ofera servicii de inlocuire a display-ului, cu o gama larga de optiuni in ceea ce priveste tipul telefoanelor ce necesita reparatie. Varietate exista si pe piata de consum, in randul utilizatorilor, asadar Glassgsm se preocupa de o arie larga de posibili clienti.

glassgsm.ro

De o mare popularitate in randul posesorilor de smartphone-uri pare sa fie modelul Samsung A5. Serviciul de inlocuire display A5 este deja trecut in lista de optiuni ale service-ului.

Display-ul, inima telefonului

Orice detinator de telefon stie ca fara display folosirea dispozitivului este una greu incercata sau chiar imposibila, in functie de gravitatea situatiei. De asemenea, este deja o chestiune comuna sa scapi telefonul de pe suprafete, un accident care vine cu paguba display-ului. La fel de important ca orice componenta a telefonului, display-ul este cel care iti dicteaza calitatea telefonului, si nu numai din punct de vedere al aspectului, ci mai ales al functionalitatii. Asadar, inlocuirea unui display in caz de accident este diferenta intre a mai detine sau nu telefonul cu pricina, de a mai putea sa il revinzi sau pur si simplu diferenta financiara cand vine vorba de achizitia unui nou telefon.

Intelegand care este nivelul de preocupare in acest caz, precum si numarul tot mai mare de incidente de acest fel, Glassgsm vine in ajutorul utilizatorilor de smarthpone: reparatii complexe, variate, care sa redea viata telefonului si sa minimalizeze sau chiar sa elimine o posibila paguba. Preturile sunt si ele variate, insa justificate. Spre exemplu, in cazul unui telefon de tip Samsung A5, inlocuirea de display se estimeaza in jurul sumei de 350 pana la 500 de lei. Depinde de culoarea telefonului, de anul sau de fabricatie, detalii care pot schimba nivelul pretului platit pentru acest serviciu - pe merit pana la urma, avand in vedere ca reda functionalitatea completa a display-ului, fara compromis.

Schimb de display, telefon ca nou

Desi poate parea banal, orice detaliu al telefonului ce necesita reparatie este un aspect de luat in considerare. Orice utilizator isi va dori ca telefonul sa arate ca nou, sa functioneze pe masura. Mai cu seama daca se tine cont de o tranzactie de vanzare, pentru a nu pierde din investitie, o inlocuire de display spre exemplu poate face diferenta. Suprafata acestuia trebuie protejata cu sticla speciala, insa chiar si cand acest lucru nu erste de ajuns si un soc afecteaza display-ul, totul are o solutie. Glassgsm pune la dispozitia utilizatorilor de telefoane servicii de inalta clasa in reparatii specifice gsm.

Mai mult decat reparatia in sine, se tine cont si de detalii de reintrare in posesia telefonului. Pentru a facilita asta, Glassgsm ofera posibilitatea de a trimite terminalul gsm in service prin intermediul curieratului, un avantaj fiind rapiditatea cu care se va rezolva situatia. Aceeasi metoda se aplica si la returnarea telefonului catre client.

Nu numai posesorii de Samsung si in special A5 sunt cei care se pot baza pe serviciile celor de la Glassgsm. In lista lor se regasesc si serviciile de reparatie pentru smartphone-uri precum Samung Galaxy sau iPhone. Fie ca este vorba de display/lcd, inlocuirea va fi o misiune bifata cu succes.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/servicii-gsm-ireprosabile-de-la-glassgsm-inlocuirea-display-ului