Servicii transparente de implant dentar, la Clinica Dental Premier din Bucuresti

BUCURESTI - 18 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Problemele care apar la nivelul danturii necesita atentia imediata a unui specialist pentru ca orice amanare poate favoriza dezvoltarea altora. In cazul celor care se confrunta cu pierderea unuia sau a mai multor dinti, implanul dentar este solutia recomandata de medicii specialisti ai clinicii Dental Premier din Bucuresti, rolul acestuia fiind bine determinat.

dentalpremier.ro

dentalpremier.ro

Reconstructia este necesara, neintarziat, pentru a preveni retractia gingiei, dar si pentru a opri atrofierea osului, totodata favorizand montarea unei proteze dentare fixe, pe radacina reprezentata de un surub special (implantul dentar) inserat in locul celei naturale. Un astfel de dinte se comporta identic cu cel natural, pastrand atat aspectul estetic specific, cat si functiile de baza ale acestuia.

Cui se adreseaza serviciile de implantologie din cadrul Clinicii Dental Premier?

Poate beneficia de implant dentar oricine are unul sau mai multi dinti lipsa. Detalii despre dificultatea operatiei le vor fi furnizate pacientilor in cadrul unei consultatii de medicii ultraspecializati ai clinicii. Orice curiozitate cu privire la implantul dentar, fie ca se refera la varsta minima sau maxima la care ar putea fi realizat, poate fi adresata unui reprezentant al clinicii.

Avantajele implantului dentar sunt numeroase. Pe langa faptul ca vor asigura senzatia de dinti naturali, acestea favorizeaza imbunatatirea aspectului estetic al zambetului, elimina defectele de fonatie, cresc calitatea vietii sociale si implicit si increderea in propria persoana.

Pentru ca vizeaza tehnici performante si au o baza solida de cunostinte, rezultate in urma studiilor de specialitate, medicii redau prin aceastea pacientilor functia de masticatie, cu rol deosebit de important in ceea ce priveste buna desfasurare a functiilor gastrice. Un plus considerabil pe care il aduc implanturile dentare se refera la eliminarea unor neajunsuri specifice alternativelor, de tipul protezelor mobile.

Procesul propriu-zis vizeaza trei mari etape: pregatirea, operatiunea chirurgicala si partea protetica. In cadrul celei dintai se realizeaza consultatiile necesare, computerul tomograf, radiografiile si alte analize de laborator.

Ulterior se intervine chirurgical, pentru inserarea implantului in osul maxilar sau mandibular. In maxim 24 de ore de la inserarea implantului dentar, pacientii pot beneficia optional si de lucrare fixa provizorie, astfel incat pot manca si zambi normal pe toata durata tratamentului. Dupa o perioda de circa la 2-6 luni urmeaza etapa protetica definitiva, in cadrul careia se realizeaza lucrarea finala fixa.

Informatii mai detaliate legate de proceduri, timp si preturi regasesc cei interesati pe dentalpremier.ro sau pot solicita clinicii prin contact telefonic.