Serviciile de cazare in regim hotelier - un trend de actualitate

BUCURESTI - 14 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Daca pana nu demult cazarea in regim hotelier era un concept strain publicului roman, in prezent tot mai multi aleg aceasta alternativa a variantelor traditionale cunoscute pe piata. Serviciile disponibile in acest regim reflecta conditiile de baza ale cazarii in hoteluri si pensiuni cu care romanii sunt obisnuiti, pe care insa le-au adaptat conform cu nevoile si preferintele celor care sunt in cautarea unei cazari practice.

cazareregimhotelier.ro

cazareregimhotelier.ro

Cand vine vorba despre cazare in regim hotelier ROcazare este un nume care se evidentiaza prin standardele ridicate pe care se pliaza, tocmai din ideea de a duce acest segment la un cu totul alt nivel - pe placul beneficiarilor.

Sistemul in care aceasta nisa functioneaza este mai comod, totodata mai rapid si mai agreabil, sprijinind clientii care sunt interesati de o cazare care sa nu presupuna niciun fel de cost suplimentar pe langa cel aferent serviciilor, dar nici receptie cum este in cazul pensiunilor si a hotelurilor. Pe scurt, cazarea in regim hotelier ofera mai multa intimitate, alaturi de satisfactia ca un spatiul imobiliar integral este la dispozitia celui care plateste. Utilate si mobilate cu toate cele necesare, apartamente cu compartimentari diverse si garsoniere in locatii diferite ale capitalei sunt astfel puse la dispozitia publicului prin Cazareregimhotelier.ro .

Prin ce castiga regimul hotelier atentia publicului aflat in cautarea de cazare?

Oricine stie ce servicii includ hotelurile si pensiunile, respectiv ce ar trebui sa ofere acestea publicului. Masura in care fiecare se pliaza pe standarde depinde de la o unitate la alta. Interesul aici este de a beneficia de o solutie de cazare care sa ofere mai mult decat standardul raportat la partea de avantaje si conditii.

Bineinteles ca si in cazul serviciilor ce tin de regimul hotelier ofertele variaza si exista posibilitatea de a intampina tot felul de erori legate de rezervare, de modul de prezentare a apartamentului inchiriat online si alte astfel de situatii pot aparea. Masura in care acestea intervin depinde de agentia aleasa, de seriozitatea cu care isi trateaza clientii.

Rocazare este o agentie de inchirieri in regim hotelier care s-a asigurat ca exigentele clientilor sai sunt indeplinite. Astfel, tot ce tine de partea de igiena si confort se ridica peste asteptari, existand posibilitatea de a beneficia de servicii de menaj atunci cand cazarea este pentru o perioada mai mare de o saptamana.

Serviciile incluse in pret vizeaza si o serie de dotari si utilitati pe care nu toate spatiile de cazare le asigura, ceea ce ingreuneaza misiunea calatorilor de a realiza bagajul. Incepand de la electrocasnice si pana la textile de tipul prosoapelor, a lenjeriilor curate, toate fac parte din conditiile pe care se pliaza spatiile pe care agentia le ofera spre inchiriere in regim hotelier.

Senzatia de intimitate este dusa la superlativ prin acest tip de cazare si datorita faptului ca nu exista personal care sa deranjeze sau pur si simplu sa fie prezent la iesirea din apartament/garsoniera.

Motivele pentru care acest tip de cazare a cunoscut o popularitate mare intr-un timp scurt sunt numeroase. Cei interesati de cazare in regim hotelier pot intra in contact cu agentia profesionista mentionata pe cazareregimhotelier.ro.