Serviciile de marca Detectiv Premium, completate de conditii de colaborare avantajoase

BUCURESTI - 20 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Agentia de investigatii Detectiv Premium pune la dispozitia celor interesati servicii variate. Echipa de detectivi bine pregatita si cu licenta lucreaza in mod complex prin munca de teren dar si de birou, reusind in timp util sa ofere si un raport solicitantului. Serviciile parte din portofoliul acestei agentii se completeaza de conditii avantajoase de colaborare.

Detectiv Premium

Detectiv Premium

Consiliere gratuita

Pentru a fi determinat si convins de calea aleasa, solicitantul are parte de consiliere gratuita. Este prima intalnire pe care o va avea cu un detectiv parte din echipa Detectiv Premium . Este de asteptat ca emotiile sa il copleseasca sau o decizie de moment sa fie ulterior regretata. De aceea, este de preferat ca solicitantul sa intelegea pe deplin procedurile, cum se va desfasura totul si sa fie sigur pe decizia pe care o va lua.

Se adreseaza persoanelor fizice sau celor din mediul business

Agentia in cauza se adreseaza prin serviciile oferite atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Nivelul la care lucreaza echipa de detectivi este unul inalt si profesional. Astfel, pentru cei preocupati ca in joc este si imaginea sau reputatia lor personala trebuie sa stie ca exista discretie si confidentialitate. Investigatiile realizate sunt finalizate printr-un raport, cu dovezi care ii vor apartine solicitantului in cele din urma si pe baza carora va lua deciziile pe care le considera utile.

Pentru cei din mediul business, in mod special termenii de confidentialitate si discretie sunt aspecte importante. Un caz nefericit cand banuiala unui furt de informatii spre exemplu se confirma sa nu se afle in mediul de desfasurare a activitatii va fi un reper pentru detectiv. Intocmai de serviciile unui detectiv sunt recomandate, pentru a nu declansa un conflict ce are consecinte si de imagine pentru o persoana sau firma de ce nu.

Deplasari

Motivul pentru care sunt solicitate investigatiile pot fi diverse, de la nevoia de a cere supraveghere pentru partener, de viata sau din afacere, a minorului aflat in intretinere, verificare de conduita a unui angajat sau pentru a gasi o persoana declarata disparuta. In orice caz, situatia poate impune deplasare, ceea ce pentru echipa Detectiv Premium nu este nicio problema. Aceeasi echipa poate investiga un caz din orice oras al tarii, cu posibilitate si disponibilitate de deplasare oricand.

Partener de incredere

Atunci cand un solicitant ajunge la un detectiv cu cerinta de a incepe o investigatie acesta i se destainuie detectivului si dezvaluie acestuia aspecte ce tin de intimitatea sa, de viata privata, ce poate nu multa lume cunoaste. Profesionalismul cu care se lucreaza face ca echipa de la Detectiv Premium sa fie considerat un partener de incredere, chiar daca multi au pierdut acest concept fata de persoanele ce ii inconjoara.

Vor fi oferite dovezi de necontestat, se va lucra discret, subtil si eficient, solicitantul fiind mereu pus la curent cu situatia. Detectiv Premium va forma o legatura intre banuiala si adevar, ajutand la confirmare sau infirmarea unor situatii.

Cei interesati, regasesc in cadrul paginii oficiale detalii.