Sfatul specialistului Shop-Einstal: alegerea unui hidrofor accesibil

BUCURESTI - 6 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Hidrofoarele sunt deja cunoscute ca sisteme ce ofera apa curenta, intretin atat partea de confort, cat si unele activitati gospodaresti. Un astfel de dispozitiv este eficient, se pliaza nevoilor de apa in cantitati diverse si poate fi si economic. Este apreciat si pentru ca nu creeza probleme privind nivelul de zgomot produs.

Shop-Einstal

Shop-Einstal

Cu o durata de viata indelungata, cu intretinere minima, se pune insa problema ca aceste avantaje sa fie la pachet cu accesibilitatea. Cum se alege un hidrofor ieftin care mentine insa standardele privind calitatea este interesul manifestat si de magazinul online Shop-Einstal , un univers al instalatiilor termice si sanitare.

Tipul de hidrofor

O alegere optima se realizeaza numai dupa ce se cunosc in fapt toate detaliile unui astfel de sistem si raportarea se face conform cu nevoile utilizatorului. Hidroforul de suprafata trebuie sa extraga apa de la adancimi variate, pana la un maxim de 8 m. Se tine cont de faptul ca actiunea fiind cu presiune mica, nici consumul  nu va fi unul exagerat. Dar, o astfel de alegere nu este la intamplare ci va depinde de sursa de apa pe care o are fiecare.

In schimb, hidroforul de mare adancime este mai performant, putand sa ofere apa curenta chiar daca sursa acesteia are mai mult de 8 m adancime. Se disting si prin pret, insa si prin complexitatea sistemului in sine, dispunand de un ejector extern la pompa de suprafata.

Tipul de pompa

Exista o clasificare si din acest punct de vedere, existand hidrofor cu pompa submersibila sau ce pompa de suprafata. Va conta de asemenea daca este vorba de apa curata sau nu, deci daca sistemul trebuie sa includa si un filtru, pentru a pompa apa curata.

Mai apoi, tinand cont de materialele folosite, hidrofoarele se disting intre cele din inox si cele din fonta. Randamentul este usor diferit, calitatea inalta si rezistenta pe termen lung sunt aspecte ce clasifica interesele si determina utilizatorul sa faca o alegere optima.

Hidrofoare ieftine

Contrar unui concept clasic ieftin nu inseamna automat prost calitativ, ci cunoaste diferite interpretari. Insa raportat la ce are nevoie un utilizator pentru a cunoaste eficienta la irigare spre exemplu trebuie sa se aleaga acel hidrofor cu specificatii anume. Orice altceva ales poate va scuti la pret la achizitie, insa va impune ulterior altele.

Dupa un raport detaliat privind performanta, modul de functiune, puterea, marimea de asemenea, se poate consulta si lista de optiuni privind producatorii. La Shop-Einstal se vor gasi optiuni diverse si din acest punct de vedere. Fiecare model in parte dispune de garantie de asemenea – unele cu pana la 5 ani termen – si de instructiuni de montaj, mentenanta si alte informatii necesare.

Magazinul online Shop-Einstal pune la dispozitie o gama larga de hidrofoare, de capacitati diferite si cu preturi pe masura. Insa se mentioneaza ca sursa de apa este cea care determina in mare parte ce tip de hidrofor se preteaza nevoilor intr-un anume caz.

Cei interesati regasesc in cadrul paginii oficiale shop-einstal.ro la sectiunea de pompe si hidrofoare toata gama pusa la dispozitie.