Shop Einstal - magazinul online cu produse specifice instalatiilor termice si sanitare

BUCURESTI - 31 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pandemia de la ora actuala a pus sechestru intr-o mare masura pe libertatea romanilor. Autoizolarea se pare ca este, pana in momentul de fata, cea mai buna masura prin care raspandirea noului coronavirus poate fi incetinita. Insa si asa, romanii tot au nevoie de produse specifice instalatiilor termice si sanitare.

Shop-Einstal

Nimeni nu poate risca sa se expuna in locurile aglomerate pentru ca sansele de a contacta virusul COVID-19 sunt extrem de mari. Shop Einstal este magazinul online ce le poate satisface romanilor nevoia de a face achizitii de produse specifice instalatiilor termice, sanitare si nu numai.

O adevarata istorie a unui brand celebru – Shop Einstal

Firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2005, Shop Einstal a devenit un punct reper pentru romanii ce cauta produse din sfera bricolajului aflate intr-un raport calitate - pret optim. Vorbim de o vasta experienta in domeniu, de o firma cu o mare greutate pe piata de profil din Romania, ceea ce o face tot mai cautata, mai ales acum in aceasta perioada, cand problemele din locuinta nu tin cont de starea globala.

Ce ofera Shop Einstal?

In cadrul magazinului online, toate produsele disponibile sunt impartite pe categorii diverse. Putem aminti aici de categorii precum pompe si hidrofoare, apometre, sisteme filtrare, boilere, tevi si fitinguri, armaturi, puffere, dispozitive electrice, echipamente sanitare si incalzire prin pardoseala.

Pentru ca in aceasta perioada critica ne este mai recomandat ca niciodata sa avem grija de noi, spalatul pe maini trebuie realizat cat mai des, dupa fiecare contact cu o suprafata posibil infectata. De asemenea, si apa pe care o folosim trebuie sa fie una cat se poate de limpede, fara impuritati si fara microorganisme daunatoare. Pentru cei al caror sistem de pompare al apei este unul precar, expertii de la Shop Einstal recoamda sistemele de filtrare a apei. Bineinteles, aceastea pot fi folosite si pentru a obtine apa potabila, nu doar apa de uz casnic.

Totodata, sterilizatoarele UV pentru apa sunt de mare necesitate acum. In lupta cu noul COVID-19 mediul online ramane aproape de fiecare roman. In ceea ce priveste preturile, magazinul online mentionat anterior nu va modifica in niciun fel raportul calitate - pret, ramanand in continuare optim.

Echipamentele sanitare sunt de asemenea extrem de importante, fiind cele ce asigura un drenaj optim al apei folosite in scopuri diverse. In ceea ce priveste rigola de dus, dezinfectarea ei trebuie realizata periodic pentru ca microbii sa fie tinuti corect la distanta. O rigola din otel inoxidabil este cea mai recomandata in acest sens, fiind cea care nu isi schimba aspectul in contact cu diversi detergenti chimici.

Totodata, rigola din otel inoxidabil nu va retine mirosuri neplacute. Mai putem aminti aici si de faptul ca o astfel de rigola, atunci cand intra in contact cu apa fierbinte, nu isi schimba forma si nici aspectul.

Pentru si mai multe detalii privind produsele disponibile, cei interesati sunt invitati sa acceseze shop-einstal.ro. Echipa de experti le sta continuu la dispozitie cu suport si cele mai bune sfaturi pentru ca fiecare alegere sa fie una corecta.

Taguri: shop einstal
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/shop-einstal-magazinul-online-cu-produse-specifice-instalatiilor-termice-si-sanitare