Sisteme de climatizare si ventilatoare axiale de tubulatura de calitate – pro-vent.ro

BUCURESTI - 25 ianuarie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In zilele aglomerate, atat la munca, dar si in spatiile rezidentiale, prezenta unui ventilator eficient este absolut necesara. De altfel, acestea reprezinta metoda ideala si pentru cei care au nevoie de o atmosfera potrivita pentru a se concentra asupra muncii depuse. Exista mai multe tipuri de ventilatoare. Fiecare poate sa opteze pentru modelul care i se pare cel mai adecvat nevoilor sale.

pro-vent.ro

In cadrul site-ului pro-vent.ro exista o serie de sisteme de ventilatie de calitate superioara. Acestea au fost special create pentru a intampina nevoile utilizatorilor. Nevoia de a beneficia de un astfel de dispozitiv se face tot mai simtita, atat in ariile in care se desfasoara diverse activitati fizice, cat si in zonele cu birouri. Indiferent de anotimp, acestea sunt necesare pentru ca ajuta la crearea unei atmosfere cat mai prielnice pentru realizarea corespunzatoare a celor mentionate.

Este adevarat ca numarul companiilor care activeaza in acest sector si isi promoveaza serviciile pe piata din Romania este destul de mare si continua sa creasca. Acest lucru inseamna ca fiecare ar trebui sa acorde o atentie deosebita caracteristicilor de care dispun respectivele ventilatoare, indiferent de tip ( ventilator axial de tubulatura , ventilator centrifugal etc).

Cum trebuie ales un ventilator axial de tubulatura?

Fiecare sistem de ventilatie si climatizare trebuie sa indeplineasca anumite cerinte. In vederea achizitionarii celui potrivit, este important sa se tina cont de anumite aspecte. Acelasi lucru este valabil si atunci cand se doreste achizitionarea unui ventilator axial de tubulatura. Acesta trebuie ales atat dupa functiile pe care le indeplineste, cat si dupa modul in care se prezinta.

Spre exemplu, modelul de ventilator axial disponibil pe pro-vent.ro este intubat, cu transmisie pe curea. Respectiva curea este  protejata de o cutie etansa, realizata fie din aluminiu, fie din otel. Motorul ventilatorului este montat pe o platforma, dotata cu un sistem pentru ajustarea tensiunii prezenta in cureaua de transmisie.

Cei care sunt familiarizati cu modul de functionare al acestor dispozitive, se pot orienta si dupa aceste detalii pentru a face alegerea potrivita a ventilatorului. Modelul mentionat anterior include o trapa de inspectie, parte a carcasei. Aceasta este protejata special contra intemperiilor cu vopsea bazata pe rasini epoxidice. Nu toate ventilatoarele detin insa aceasta calitate, de aceea recomandat este sa se acorde o atentie deosebita procesului de selectie inainte de a plasa orice comanda.

Aria de aplicatii a ventilatorului axial de tubulatura este una destul de vasta: extractii vapori, linii de vopsire, medii ce detin o incarcatura ridicata de particule, dar si aplicatii generale ce includ acele particule in suspensie care nu trebuie nicicum sa intre in contact cu motorul.

Desigur, acesta este numai unul dintre nenumaratele tipuri de ventilatie pentru care se poate opta pentru a crea un mediu potrivit in diverse scopuri. Pe site-ul pro-vent.ro sunt descrise detaliat toate aceste sisteme de climatizare si ventilatoare (atex, de tubulatura, centrifugale, casnice, rezistente la foc, pentru acoperis etc). De asemenea, tot aici sunt puse la disponibilitatea celor interesati si alte articole si accesorii, precum termostate si grile, ventiloconvectoare, perdele de aer si altele. Preturile sunt extrem de competitive, iar calitatea si rezistenta sunt de necontestat, ceea ce face din compania PRO VENT un adevarat lider pe piata sistemelor de ventilatie si climatizare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/sisteme-de-climatizare-si-ventilatoare-axiale-de-tubulatura-de-calitate-pro-vent-ro