Soluții eficiente în materie de izolație oferite de specialiștii www.e-izolatii.ro

BUCURESTI - 14 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fie că este vorba despre izolarea unei locuințe personale sau a unei clădiri publice, specialiștii de la www.e-izolatii.ro au grijă ca de fiecare dată, fiecare misiune să fie îndeplinită perfect. Mereu se intamplă asta; drept dovadă, până la ora actuală s-au făcut cunoscuți nenumărați clienți mulțumiți, care au beneficiat de izolații pentru construcții, ventilație și încălzire, climatizare și multe altele.

www.e-izolatii.ro

www.e-izolatii.ro

Societatea MTM Izolații & Construcții SRL a fost înființată în anul 2005 și avea ca activitate principală importul și distribuția de materiale moderne pentru izolații, în domeniile instalațiilor de climatizare, de încălzire și de ventilație, dar și de diverse materiale de izolații pentru construcții. Toate acestea erau destinate nu doar clădirilor comerciale, ci și a celor rezidențiale, industriale, hoteliere și pentru instalații tehnologice.

Având un personal tânăr și dinamic, bine pregătit profesional, care pune un accent deosebit pe informarea corectă a clientului și pe promovarea celor mai noi materiale şi tehnologii din domeniul izolațiilor tehnologice si al construcțiilor, la cel mai bun raport “ calitate / preţ ”  societatea noastră oferă un pachet de soluții moderne clienților săi la standarde europene, bazat pe o gamă variată de materiale de calitate, accesorii și produse conexe, consiliere tehnică, asistență tehnică la montaj și servicii logistice (distribuție) la nivel național. - declară echipa de profesioniști de la www.e-izolatii.ro

Misiuni îndeplinite cu succes garantat de fiecare dată de www.e-izolatii.ro

Datorită faptului că echipa de profesioniști de la www.e-izolatii.ro au mulțumit de mai mult de 10 ani extrem de mulți clienți, numele companiei a început să devină din ce în ce mai popular. Acesta este și motivul pentru care la ora actuală, societatea a devenit partenerul preferat al arhitecților, instalatorilor și constructorilor, precum și a distribuitorilor de diverse materiale de construcții și de instalații. Pe scurt, se poate spune că www.e-izolatii.ro reprezintă un lider de nădejde în domeniul izolațiilor și nu numai.

Misiunile pe care compania le are sunt de a furniza de fiecare dată doar produse și servicii de înaltă calitate, de a satisface întru totul nevoile fiecărui client în parte, de a oferi suportul profesional atât instalatorilor, cât și a constructorilor, montatorilor, proiectanților și arhitecților, dar și de a furniza întotdeauna la timp produsele și serviciile solicitate în orice oraș din țară.

Toate acestea demonstrează că societatea e intr-adevăr una de top în acest domeniu. Important de precizat este că prețurile pentru care sunt oferite toate acestea sunt atât de accesibile, încât colaborările, atât din trecut cât și de la ora actuală, sunt extrem de numeroase.

Atunci când se dorește a se achiziționa unul sau mai multe produse oferite de companie, nu trebuie decât să se acceseze pagina web www.e-izolatii.ro și să se plaseze comanda dorită, iar în cel mai scurt timp aceasta va sosi la destinatar. Totuși, în cazul în care se dorește și o consultanță, aceasta poate fi obținută extrem de ușor de orice persoană interesată, tocmai pentru că datele de contact sunt afișate în cadrul aceluiași site.

Așadar, e-izolatii.ro este într-adevăr un lider de nădejde, având în vedere că în ultimii ani a livrat produse pentru cele mai mari proiecte din țară precum Carrefour România, Biblioteca Națională, Cora România, Stadionul National, Sky Tower și multe altele. 

Despre European Advertising Holding

E-Advertising este o firma SEO ce ofera servicii de internet marketing, care dezvolta campanii la scara larga, concepute pentru a creste profiturile clientilor. Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp.