Solutii profesionale pentru accesul la pod - scarile Fakro de la Deposib

BUCURESTI - 14 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Adaptate dupa cerinte variate, scarile pentru accesul la pod ce stau sub brand-ul Fakro sunt o alegere inspirata si o recomandare din partea expertilor pentru numeroasele avantaje ce le insotesc. Deposib.ro este distribuitor autorizat al produselor acestui brand in Romania, in portofoliul magazinului online regasindu-se solutii numeroase in acest sens - modele variate de scari de acces la pod, dar si ferestre de mansarda, ferestre acoperis terase, folii de acoperis, luminatoare pod, tuneluri solare si altele.

deposib.ro

deposib.ro

Motivele pentru care publicul roman priveste cu interes spre scarile Fakro, dar si pentru care realizeaza investitii in acest sens sunt numeroase si, mai ales, durabile. Astfel, cei interesati descopera in randurile urmatoare cateva dintre avantajele ce insotesc aceste solutii de acces la pod, precum si detalii privind caracteristicile lor.

Scarile de acces pod Fakro - disponibile pe Deposib.ro

Indiferent de modelul de scara pod vizat, producatorul Fakro a asigurat o eficienta sporita privind izolarea spatiului in cauza. Astfel, sunt o recomandare pentru ca reduc in mod insemnat din pierderile de caldura. Totodata acestea se pliaza pe normele EN 14975:2006.

Categoria de scari pentru pod Fakro disponibila la Deposib.ro cuprinde modele de scara pod din metal sau din lemn, care prezinta rezistenta sporita la foc, respectiv fiind superizolate. Sunt intotdeauna o alegere inspirata si datorita increderii pe care o inspira acest nume pe piata de profil. Fakro se afla in topul producatorilor de scari de pod in Europa, fiind lider in comercializarea acestora.

Dorind sa ofere si publicului roman acces la solutii moderne si sigure, Deposib.ro vine cu modele variate ale acestui producator. Astfel, scarile din lemn sunt produse in 16 dimensiuni, iar optiunile privind scarile metalice de tip pantograf sunt disponibile in 5 dimensiuni. Pe site-ul oficial al distribuitorului se regasesc mai multe informatii cu privire la acestea, in sectiunea dedicata scarilor.

Modelul retractabil de scara pod marca Fakro este recomandat pentru a asigura accesul facil acolo unde exista o incapere la mansarda, dar si pentru podul casei.

Scarile de pod prezinta posibilitatea de a fi dotate cu maner de sustinere, dispun de mansoane de cauciuc la baza, culoarea specifica este albul, iar pentru o operare mai usoara a lor specialistii au introdus amortizorul cu gaz.

Privitor la partea de izolatie, aceasta prezinta dimensiuni de cel putin 3 cm in chepen, respectiv maximum 8 cm in cazul scarii Thermo. Fiecare se preteaza a fi utilizata acolo unde exista o inaltime de cel mult 2,8 m a incaperii. In conditiile in care inaltimea este depasita, recomandarea este de a avea in vedere scari pod din lemn de 3.05 m, respectiv pentru cei care doresc scari pod din metal - de 3,3 m.

Pentru ca nu bugetul tuturor este deosebit de permisiv cand vine vorba despre astfel de investitii, recomandarea este de a opta pentru scari pod sau de mansarda Optistep, reprezentand acestea o varianta economica, de asemenea produsa de Fakro. In cazul acestei optiuni, elementele utilizate in productie sunt usor subtiate, astfel ca si costurile sa fie echilibrate - desigur, nu se face niciun fel de compromis in ceea ce priveste calitatea.

Pentru cei care necesita accesorii suplimentare pentru acestea sisteme, exista posibilitatea de a comanda de pe acelasi site - deposib.ro - solutii variate, originale, deci calitative (trapa superioara de pod, kit de montaj rapid, sipca ornamentala LXL PVC pentru estetica imbunatatita).

Este o achizitie importanta, iar interesul este de a beneficia de calitate si durabilitate. Deposib asigura aceste beneficii prin produsele pe care le distribuie, atat din gama Fakro, cat si a celorlalte branduri pentru care este distribuitor autorizat, precum Velux.