Stifler pune la dispozitie accesorii si huse premium pentru diverse tipuri de smartphone

BUCURESTI - 19 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online stifler.ro , dedicat pasionatilor de accesorii gsm , pune la dispozitie o gama variata de astfel de produse. De calitate premium, husele si accesoriile isi dovedesc functionalitatea, fiind practice, necesare, dar si estetice. Acestea sunt dedicate detinatorilor de iPhone, Samsung, Huawei, printre altele.

Stifler

Stifler

Huse din silicon premium

O gama aparte este reprezentata de husele din silicon premium. Acest lucru inseamna un avantaj al utilizatorului care se poate bucura de huse rezistente si in acelasi timp flexibile si usor de montat/demontat. Sunt de asemenea huse subtiri, ce nu adauga greutate, volum sau grosime la marginile de telefon. Stifler aduce asadar in atentia publicului o selectie de huse practice.

Cu o atentie deosebita acordata tuturor detaliilor, husele de la Stifler sunt o demonstratie a calitatii. Acestea au decupaje specifice si se potrivesc 100% telefoanelor pentru care au fost create. Acest lucru este usor observabil la porturi, in zone unde husa nu trebuie sa impiedice utilizarea unor functii ale device-ului. De asemenea, au textura placuta si neteda, fapt datorat partial siliconului.

In ceea ce priveste protectia pe care husele de acest gen o ofera telefoanelor este remarcata rezistenta inclusiv la socuri sau zgarieturi ce se pot produce si in buzunare, cand telefonul este alaturat unor altor lucruri personale.

Astfel de huse vin intr-o varietate de culori si pot avea de asemenea alte functii – anti alunecare, anti amprenta etc.

Design si modele de huse in voga

Aparute ca o necesitate, husele sunt in continuare un interes pentru oricine detine un smartphone. Acestea echivaleaza cu minim de interes de a proteja device-ul, deci si investitia facuta in acesta. Expunerea unei huse peste telefon nu trebuie insa sa insemne un compromis, motiv pentru care producatorii de nisa se intrec in creativitate si propun variante diverse de modele.

Un design atractiv al husei alese presupune insa, mai intai de toate, necesitatea unei colectii vaste. Stifler este inca o data o recomandare, tinand cont de optiunile diverse. Husele pot fi din poliuretan, acril, aluminiu, cauciuc printre altele; ca si tipologie, aici se vor gasi huse bumper, carcase, cele flip cover sau mirror. Functiile acestora sunt o alta nota ce fac diferenta intre huse, cele care de altfel avantajeaza pe utilizator tinand cont de stilul fiecaruia – design tip oglinda, inchidere magnetica sunt doar cateva mentiuni aici.

Accesorii regasite la Stifler

Pentru pasionatii de gadget-uri si pentru cei care tin cont de rolul util al unor accesorii Stifler vine cu cateva oferte. Aici se vor gasi pentru achizitionare casti, suport pentru telefoane, boxe Bluetooth, accesorii auto de asemenea. Unele dintre aceste tipuri de accesorii sunt o necesitate absoluta, tinand cont de dinamica zilelor – accesorii auto care sa permita utilizarea telefonului in siguranta in masina sau bateriile externe, cele care asigura utilizatorul ca va ramane mereu conectat, cu suficienta baterie.

O campanie de actualitate desfasurata de Stifler se refera la sansa celor care fac o comanda in perioada lunii august, de a castiga o trotineta electrica. Detalii despre concurs, precum si gama de produse este regasita in cadrul paginii oficiale, stifler.ro.