Textilele hoteliere antialergice – la tot mai mare cautare

BUCURESTI - 17 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Din cand in cand oricine cauta sa se retraga intr-o oaza de relaxare, indiferent ca acesta este reprezentata de dormitorul propriul sau de camera unui hotel. Se doreste ca locul destinat odihnei sa ofere conditii prielnice de confort, dar mai ales sa nu prezinte un risc pentru sanatatea beneficiarului. Sunt destul de multe persoane care prezinta o sensibilitate crescuta la particulele de praf, la microorganisme invizibile, spre exemplu.

lenjerii-hotel.ro

lenjerii-hotel.ro

Vin cu solutia optima pentru hotelierii aflati in cautarea unor lenjerii de pat sau diverse textile cu care trebuie dotata camera de hotel expertii Brodank, specializati in confectionarea lor, la cele mai inalte standarde. Caracterisiticile antialergice ale acestora sunt principala calitate ce le recomanda, urmate fiind de o rezistenta superioara si alte beneficii asemenea.

Solutii complete de textile hoteliere antialergice

Ceea ce prea putini stiu este ca cele mai multe lenjerii pentru pat sunt cele mai favorizante in dezvoltarea bacteriilor, a acarienilor si a prafului. Chiar daca beneficiaza de o curatare corespunzatoare, atunci cand materialele din care sunt confectionate nu sunt de o calitate inalta, respectiv dintr-un textil adecvat, rezultatele vor consta in disconfortul celor ce prezinta o sensibilitate crescuta in contact cu ele.

Pe cat suna de neplacut, pe atat de reale sunt consecintele utilizarii unei lenjerii de pat nepotrivte. Pielea are tendinta de a reactiona in astfel de situatii, iar alergiile ce pot aparea variaza de la cele mai usoare la cele severe. Deseori probleme respiratorii , eruptii cutanate sau infectii ale pielii sunt declansate in cadrul unitatilor hoteliere ce neglijeaza acest aspect.

Alegerea unor seturi de lenjerii de pat Horeca care sa mizeze pe confortul oaspetilor este primordiala. Iata care sunt articolele recomandate de experii Brodank in acest sens, ce optiuni au cei aflati in cautarea unei solutii antialergice pentru asigurarea confortului deplin a celor cazati in unitatile lor hoteliere.

Schimbarea lenjeriilor cu altele speciale, confectionate din damask sau satin constituie cel mai important pas pe care fiecare hotelier trebuie sa il realizeze. Sunt materialele cele mai recomandate intrucat au capacitatea de a tine la distanta praful si diversii acarieni. Atunci cand se mizeaza pe nivelul de protectie optim, cazatii se bucura de conditii de confort si relaxare optime, fara a se ingrijora si pentru sanatatea lor.

Vin ca o solutie la indemana, mai ales atunci cand saltele utilate nu sunt de tip ecologic. Acestea ofera o rezistenta crescuta la apa si praf, asigurand confort sporit nu numai in camerele de hotel, ci si in camera de odihna din spatiile rezidentiale.

Modelele de lenjerii de pat HoReCa propuse pe lenjerii-hotel.ro sunt preferate de proprietarii resedintelor de lux, a pensiunilor si hotelurilor care se respecta pentru ca reusesc sa imbine cu succes firele de materiale si diversele fibre prin tehnici speciale. Le aleg cu incredere acestia, mai ales pentru efectele benefice aduse odihnei si somnului, dar si pentru ca stiu ca riscul de a face alergii, eczeme, iritatii iese, astfel din ecuatie. Cei interesati de dotarea unitatilor hoteliere cu textile antialergice de calitate inalta gasesc pe site-ul mentionat solutii complete si la preturi accesibile.