Tipuri de containere furnizate de Euroluc și dimensiunile acestora

BUCURESTI - 19 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Containerele sunt utilizate în special pentru transporturile maritime. Totuși, în ultima perioadă acestea se dovedesc a fi utile într-o arie vastă de întrebuințări. Containerele sunt apreciate datorită faptului că pot fi mutate cu ușurință și sunt rezistente.

Euroluc

Euroluc

În funcție de necesități, acestea pot fi utilate și dotate astfel încât să asigure confort chiar și pentru locuit. Un furnizor renumit pe această nișă este Euroluc - firmă de transport și dealer recunoscut de containere și camioane.

Dimensiunile containerelor furnizate de  Euroluc

Containerele din stoc sunt de 45 ft HC ( 1ft este echivalentul a 0,3048 m), iar HC este prescurtarea de la High Cube și reprezintă o înălțime mai mare a containerelor față de cea standard. Alte modele de containere sunt furnizate la comandă.

Containerele 20 ft ( 6 metri)

 

Containerele de 20 ft în sistemul metric au dimensiunea de 6 metri. Dimensiunile din interior sunt de - 5.86 m L, 2.35 m l și înălțimea de 2.38 m. La Euroluc, acestea se pot achiziționa la comandă și sunt ideale atât pentru transportul mărfurilor care nu au un volum însemnat, cât și pentru amplasarea birourilor lângă un șantier spre exemplu.

Containerele 30 ft ( 9 metri)

 

Pentru o mai bună idee despre încadrarea locului unde vor fi amplaste aceste modele de containere, dimensiunile exterioare sunt de - L 9.12 m, l 2.5 m și h 2.74 m. Utilizarea acestora îndeplinește multe cerințe. Astfel, containerele de 30 ft sunt ideale pentru înființarea business-urilor streetfood sau a diverselor puncte destinate voluntariatului. Mai multe specificații ce vizează dimensiunile se regăsesc informații pe euroluc.com .

Containerele 40 ft ( 12 metri)

Aceste modele acoperă o gamă vastă de cerințe atât în ceea ce privește transportul de marfă, cât și utilitatea spre care se orientează fiecare. Dimensiunile interioare sunt - lungimea de 12.03 m, lățimea de 2.35 m și înălțimea de 2.38 m. Informații suplimentare și alte categorii dimensionale găsesc cei interesați pe euroluc.com.

 

Containerele 45 ft, HC

 

Aceste modele de containere sunt la mare căutare în special în domeniul construcțiilor datorită dimensiunilor generoase. De asemenea sunt apreciate și pentru faptul că permit transportarea mărfurilor grele și voluminoase.

Containerele de 20, 30, 40 ft se achiziționează de la Euroluc la comandă, în timp ce containerele de 45 ft, HC se găsesc direct în catalogul firmei. Informații despre livrare, costuri și specificații se regăsesc pe site-ul oficial Euroluc.com precum și în videoclipurile postate pe rețelele de socializare Facebook și Instagram.