Un salon de manichiura in propria locuinta cu produsele profesionale de la Nolia Shop

BUCURESTI - 27 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru doamnele si domnisoarele precupate atent de propria manichiura, inchiderea saloanelor de infurmusetare in aceasta perioada de pandemie reprezinta o lovitura puternica. Obisnuite cu rasfatul, dar in acelasi timp si cu serviciile profesionale, gandul ca manichiura lor va avea de suferit in urmatoarea perioada le intristeaza extrem de mult.

Nu putem preveni raspandirea noului COVID-19 altfel decat respectand regulile impuse de autoritati, autoizolarea fiind acum o obligatie. Toate femeile ce obisnuiau sa isi realizeze manichiura doar la salon sunt indemnate sa vada si partea frumoasa a lucrurilor: au mai mult timp pentru propria persoana pe care il pot folosi si pentru a-si testa dexteritatea si in ale manichiurii.

Nolia livreaza, femeile testeaza!

Online-ul ramane de baza pe toata perioada pandemiei, iar femeile care nu au apucat sa isi achizitioneze inca in totalitate produsele necesare pentru a-si realiza manichiura acasa o pot face din cadrul magazinului online Nolia Shop.

Renumit pentru produsele de inalta calitate pe care le pune la dispozitie, Nolia Shop a devenit un reper pentru toate manichiuristele cu experienta, dar si pentru cele ce vor sa isi cladeasca o cariera in acest domeniu de activitate.

Cu alternative diverse prin care intreg procesul de realizare a manichiurii poate fi eficientizat, Nolia Shop ramane alaturi de doamnele si domnisoarele de pretutindeni in aceasta perioada grea.

Aparatura necesara realizarii manichiurilor durabile de tipul celor cu oja semipermanenta sau gel se regaseste tot in cadrul acestui magazin. Pentru inspiratie, blogul celor de la Nolia Shop ramane un catalog virtual al tuturor modelelor pe care cele aflate in autoizolare, dupa cum autoritatile impun, le pot incerca pe propriile unghii.

Nu trebuie sa fii expert in acest domeniu pentru a-ti putea crea o manichiura decenta, fina si eleganta. Atat timp cat determinarea exista in acest sens, iar timpul este mai mult decat necesar, orice femeie isi poate intretine manichiura cu mare usurinta.

Cele interesate sunt invitate sa acceseze noliashop.ro pentru a intra in contact cu toate aceste produse si aparaturi profesionale ce pot inlocui deplasarea la salon in aceasta perioada. Comenzile vor fi expediate in mod normal, ca si pana acum.

Taguri: nolia shop