VD Interior aduce eleganta la superlativ prin piesele de mobilier create

BUCURESTI - 17 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

VD Interior se face remarcat pe nisa de producator de mobila, nu in orice mod, ci prin eleganta clasica. Mobilierul creat este unul de exceptie, cu materiale de calitate, cu un stil inconfundabil si atemporal. VD Interior se adreseaza unui public extins, astfel ca mobila produsa poate fi integrata in locuinte, in spatii comerciale de asemenea, in birouri, bai etc.

Canapea VD Interior

Canapea VD Interior

Frumusetea mobilierului clasic readusa la viata de VD Interior

VD Interior este producator cu renume, ce tine cont de repere traditionaliste. Are la baza o traditie italiana, adusa pe meleaguri autohtone. Ceea ce rezulta este o fuziune a perfectiunii. Sunt create piese din lemn masiv, in stil clasic si contemporan. Tot ce tine de catalogul lor de produse se refera la design minutios creat, de palete de culori unice, de modele pretentioase care plaseaza mobilierul clasic pe acel piedestal pe care il merita.

Mobila creata in acest stil nu este doar o necesitate intr-un spatiu, ci elemente vedeta care sporesc confortul, delecteaza privirea si este menita sa fie trainica. Mai mult decat atat, un avantaj in plus il constituie faptul ca exista diversitate in tipologia acestui mobilier. Aici se vor gasi dormuze, canapele, mese si scaune, separate sau in set. In cadrul paginii oficiale, https://vdinterior.ro/, sunt detaliate toate aceste categorii.

Mobilier personalizat

VD Interior realizeaza arta din lemn masiv. Conceptul tine cont de stilul Renasterii Franceze, Baroc, Empire si nu numai. Toate creatiile sunt executate atent, finisate manual, ceea ce permite ca solicitantul sa isi aleaga anumite detalii ce vor corespunde cu stilul casei, zonei unde vor fi amplasate piesele de mobilier. Pot fi alese culorile de asemenea, ceea ce denota ca un catalog de produse este de pura prezentare, intrucat acest producator se orienteaza spre preferintele specifice ale fiecarui doritor.

Atunci cand alegeti mobila pentru casa, indiferent despre ce incapere este vorba, ar fi bine sa va ganditi ca aceasta nu va fi schimbata curand, la urmatorul sezon. Din perspectiva anilor ce vor veni si a stilurilor ce se schimba, mobila clasica are toate sansele sa fie un stil ce conduce detasat orice trend.