Vitamina C, pentru un organism puternic iarna aceasta

BUCURESTI - 15 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Sezonul rece s-a instalat in deplina lui splendoare, ceea ce inseamna ca pregatirea organismului pentru temperaturile scazute care se anunta trebuie deja sa isi urmeze cursul. Este perioada in care corpul este mai predispus ca oricand racelilor, infectiilor respiratorii diverse. Pentru ca se raspandesc cu asa mare rapiditate acum, intarirea imunitatii este o prioritate.

vitamix.ro

vitamix.ro

Rolul pe care il indeplineste vitamina C in acest caz nu trebuie subestimat. Orice carenta resimtita in organism trebuie completata din surse de incredere, eficiente, care sa restabileasca echilibrul de care organismul are nevoie. Semne ale carentelor de vitamina C sunt lipsa poftei de mancare, hemoragiile interne, oboseala excesiva, slabiciunea, astenia, o digestie necorespunzatoare, infectii respiratorii, durerile de oase etc.

Cat despre sursele excelente din care aceasta poate fi procurata, e recomandat ca in aceasta perioada sa fie consumate legumele si fructele proaspete, de preferat netratate, dar si iaurtul, muraturile. Pentru ca nu oricine are o alimentatie care le are la baza, alternativa o constituie suplimentele alimentare care au vitamina C la baza.

O sursa de incredere pentru publicul larg, disponibila online, este Vitamix, un magazin cu de toate si pentru toti. Pentru fiecare lipsa din organism exista si o solutie, o modalitate de a echilibra desfasurarea functiilor in organism. Gama de produse naturiste disponibila pe vitamix.ro , care au vitamina C ca ingredient de baza, se prezinta sub forma de tablete masticabile, pudra pulbere, capsule cu absorbtie lenta, dar si sirop. Provin din diferite surse naturale, cu arome savuroase: macesele, echinaceea, plante, acerola etc. Acestea pot fi simple sau imbunatatite cu diverse alte arome naturale.

Beneficiile resimtite la nivelul organismului sunt multiple:

               *Imunitatea este mai puternica. Asta inseamna sanse mai mici de a contacta raceli. Vitamina C reduce din simptomele gripelor.

               *Au un puternic efect antioxidant si protejeaza organismul, implicit pielea contra razelor ultraviolete.

               *Contribuie la dilatarea mai eficienta a vaselor de sange si la scaderea hipertensiunii.

               *Reprezinta un ajutor insemnat in procesul de slabire, contribuind si la mentinerea unui nivel optim de energie.

               *Nivelul de stres este insemnat redus cu aportul potrivit de vitamina C.

               *Organismul este protejat contra bolilor diabetice si cardiovasculare, iar riscul de cancer este insemnat redus.

Lista beneficiilor pe care consumul de Vitamina C le are pentru organism sunt mai multe decat atat. Cei care doresc sa se bucure de acestea, fie pentru a stimula intarirea sistemului imunitar, fie pentru a preveni sau trata alte afectiuni, pot comanda suplimente alimentare de la Vitamix pentru a reda organismului vitalitatea necesara in acest sezon.

Taguri: vitamix.ro