Vrei o vacanta de neuitat? Alege serviciile unei pensiuni Bucovina

BUCURESTI - 21 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Orice persoana isi doreste ca vacanta pe care o petrece sa fie una in care sa se bucure de compania celor dragi si sa se deconecteze de grijile de zi cu zi. Ei bine, „cand ti se face dor de copilul care ai fost, cand nu mai suporti nebunia obositoare a orasului, cand betonul uscat si incins ti-a invadat sufletul, cand iti dai seama ca a trecut atata timp de cand ai privit ultima oara culorile toamnei, atunci e momentul sa alergi in Bucovina”, ne marturisesc reprezentatii unei pensiuni Bucovina, mai exact Inima Bucovinei .

inimabucovinei.ro

inimabucovinei.ro

Ce ofera Bucovina?

Fiind unul dintre cele mai bogate taramuri din punct de vedere natural, cultural si traditional, Bucovina imbina toate aceste minunatii si ofera celor care-i calca pragul momente de neuitat, alaturi de oportunitatea de a se reincarca pozitiv.

Aici este locul unde natura si oamenii traiesc intr-o armonie reflectata in traditiile si obiceiurile transmise an de an, prin diversele sarbatori, targuri si festivaluri ce sunt organizate periodic.

Alegerea unui loc de cazare

Turistii care isi doresc sa petreaca o vacanta minunata in aceasta zona si isi doresc sa aleaga cele mai bune servicii ale unei pensiuni Bucovina, pun un mare accent pe accesibilitatea pe care o prezinta aceasta, conditiile oferite si nu in ultimul rand, pretul de cazare.

Analizand aceste aspecte mai sus mentionate, pensiunea Inima Bucovinei se dovedeste a fi una dintre cele mai bune si in acelasi timp cautate optiuni in randul turistilor.

Accesibilitate

Asa cum arata si denumirea, Inima Bucovinei se afla pozitionata central fata de principalele obiective din aceasta zona pitoreasca a Romaniei, fiind locul perfect pentru cei care isi doresc sa viziteze cat mai multe dintre atractii si sa desfasoare diferite activitati.

Situata la o distanta de aproximativ 40 km fata de Suceava, accesul este unul cat se poate de simplu, fie cu masina, fie cu trenul. De asemenea, persoanele care se afla la o distanta mai mare de Bucovina si isi doresc sa viziteze aceasta zona o pot face intr-un mod cat se poate de rapid, beneficiind de un aeroport recent modernizat in proximitatea orasului Suceava.

Un loc deosebit pentru pelerinaj

Fiecare persoana care isi doreste sa se imbogateasca si sa se regaseasca pe plan spiritual trebuie sa faca neaparat o calatorie in Bucovina. Fiind cunoscut si ca Taramul Manastirilor, aici sunt numeroase lacasuri de cult, cu o importanta istorie si cunoastere la nivel international. Din randul acestora putem enumera: Manastirea Voronet, Manastirea Humorului, Manastirea Putna sau Manastirea Sucevita.

Toate acestea se afla la o distanta mica fata de pensiunea Inima Bucovinei, cum de altfel sunt si alte obiective turistice, precum Cetatea de Scaun, partia de schi de la Gura-Humorului sau parcul de aventura din acelasi oras.

Ospetie si confort

Nu exista loc in cadrul unei pensiuni Bucovina care sa nu ofere conditii extraordinare de odihna si de distractie. La fel cand se aduce in discutie si despre bunatatile ce sunt oferite, mancarea traditionala fiind foarte apreciata, mai ales cea oferita de catre Inima Bucovinei.

Cei care isi doresc sa poposeasca pe aceste meleaguri si vor sa faca o rezervare sau sa afle mai multe detalii despre tot ceea ce poate oferi Bucovina, o pot face folosind urmatoarele date de contact:

0230 34 00 67

0741 41 44 44

office@inimabucovinei.ro

www.inimabucovinei.ro