Vrei sa foliezi masina? Afla cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont pentru a avea rezultatele dorite

BUCURESTI - 14 iunie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Orice proprietar de masina isi doreste ca aceasta sa fie atent intretinuta, sa se prezinte in cele mai bune conditii din punct de vedere al performantei si sa aiba un aspect cat mai placut. In acest sens, una dintre cele mai des intalnite metode pentru a oferi un plus de eleganta masinii este folierea auto a geamurilor.

http://masterautoglass.ro/

http://masterautoglass.ro/

Cu toate acestea, pentru a avea parte de cele mai bune rezultate este necesar sa se tina cont de o serie de aspecte importante atunci cand se doreste o foliere auto de calitate. Adevarul este ca foarte multi soferi se pripesc din acest punct de vedere, iar rezultatele finale nu sunt deloc cele pe care si le doreau.

Inainte de toate, haideti sa vedem care sunt avantajele pe care le ofera folierea auto si de ce este aceasta recomandata, precum si care sunt acele dezavantaje in cazul in care nu este aplicata corect. Pentru a raspunde la toate aceste intrebari, echipa masterglassauto.ro vine in sprijinul tuturor celor care isi doresc sa afle mai multe informatii si sa aiba parte de cele mai bune rezultate.

Avand in spate o experienta de peste 15 ani in montarea geamurilor auto, echipa masterautoglass.ro este recunoscuta in randul celor care isi doresc folieri auto Suceava, fiind un adevarat reper al profesionalismului, seriozitatii si calitatii oferite.

Motivele pentru care folierea auto este recomandata

Sa foliezi o masina poate parea un lucru usor de realizat, insa e foarte important sa se tina cont de anumite aspecte pentru a avea parte de calitate. Intr-o situatie contrara, folierea auto poate incomoda sofatul si poate reduce vizibilitatea, ceea ce nu este de dorit in nici un caz.

Patrunde mai putina caldura

Unul dintre principalele avantaje pe care le ofera un geam foliat este faptul ca datorita modului in care nu lasa intrega lumina sa patrunda in interior va reusi sa ofere si un avantaj din punct de vedere al caldurii ce se acumuleaza in habitaclu.

Acest aspect este cu atat mai dorit avand in vedere ca sezonul cald este in plina desfasurare si disconfortul termic incepe sa se faca simtit.

Un plus de intimitate

Pe de alta parte, multe dintre persoane apeleaza la folierea auto datorita faptului ca le ofera un plus de intimitate. Cu toate acestea, e important de stiut faptul ca folierea prezinta anumite limite impuse de lege, iar aceasta se realizeaza doar pe luneta si geamurile laterale din spate ale masinii.

Protejeaza si acopera defectele

O folie care este aplicata corect va reusi sa acopere eventualele defecte, zgarieturi, pe care le prezinta geamul respectiv. De asemenea, un geam foliat va reusi sa fie mai rezistent, astfel incat acest proces ii va oferi un plus de protectie.

Masterautoglass – experiente si incredere

Aplicarea foliei trebuie sa se faca cu o mare atentie, orice pas gresit avand rezultate nedorite si care se vor resimti pe deplin atunci cand masina va fi condusa. Din acest motiv, trebuie sa se apeleze mereu la o echipa cu experienta, cum este cazul celor de la masterglassauto.ro.

Totodata, este foarte important ca lucrarea respectiva sa prezinte incredere si o durata de viata ridicata. In acest sens, masterautoglass.ro prezinta si o perioada de garantie de 2 ani, respectand in felul acesta efortul clientilor si asigurandu-i pe acestia de calitatea lucrarii.