Zanele ursitoare - prezenta obligatorie la petrecerea de botez

BUCURESTI - 17 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tot mai populare si la cautare sunt la ora actuala serviciile animatorilor pentru petrecerile copiilor. Trendul vizeaza si varstele foarte fragede, respectiv noii nascuti. Astfel, prezenta binecunoscutelor ursitoare este nelipsita in cadrul petrecerilor de botez organizate in cinstea bebelusilor.

paradisulpersonajelor.ro

paradisulpersonajelor.ro

Sunt cele care presara drumul pe care copilul urmeaza sa paseasca cu voie buna, cu lumina, bucurii si iubire. O petrecere din care lipsesc ursitoarele este una neinsufletita. Parintii sunt cei care se asigura ca pregatesc pentru mult asteptatul eveniment toate cele ce se cuvin, fara a face exceptie contactarea unei echipe de ursitoare.

In intampinarea celor ce se pregatesc pentru o astfel de zi mult dorita vine echipa Paradisul Personajelor, cu animatoare profesioniste, ce intra cu pasiune in rolul zanelor bune ce vor ursi viitorul copilului. Pe site-ul www.paradisulpersonajelor.ro gasesc cei interesati servicii complete pentru petrecerea de botez, alaturi de cele suplimentare, menite sa transforme intregul eveniment intr-o zi memorabila.

 Magia petrecerii de botez - ursitoarele

Desigur ca in continuare toata atentia cade asupra noului nascut, a celui care in fapt este sarbatorit. Echipa de ursitoare Paradisul Personajelor pregatesc viitorul bebelusului, cantandu-i, dansand si intretinand atmosfera. Astfel ca toti invitatii, cu mic - cu mare,  se veselesc si se distreaza impreuna, creand astfel amintiri memorabile.

De ce sunt atat de indragite aceste personaje si totodata dorite la aceasta petrecere? Ei bine, se spune ca sunt zane inzestrate cu puteri speciale, care pot ilustra calitatile ce le va avea copilul. Acestea vor fi puterea lui in decursul vietii, indiferent de ce ii va pregati viitorul. Sunt numeroase traditii care atribuie puteri diverse acestor ursitoare. Nu pot pleca din cadrul petrecerii fara daruri, oferite de parinti, pentru a le recompensa pentru blandetea cu care au ursit drumul noului nascut, pregatindu-i astfel un destin deosebit si un viitor luminos.

Despre celalalte binefaceri si binecuvantari ce insotesc ursitoarele pot afla cei interesati de pe site-ul echipei mentionate - paradisulpersonajelor.ro. Costurile variaza in functie de mai multi factori - perioada, timpul pentru care se doreste prezenta zanelor magice si alte astfel de aspecte.  Mai multe informatii aici.