Concursul National "Evaluare in Educatie" la disciplina Fizica se va desfasura sambata, 30 noiembrie

BUCURESTI - 25 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, ONG

Prima etapa a Concursului National " Evaluare in Educatie " la disciplina Fizica , organizat de catre Fundatia de Evaluare in Educatie, se va desfasura sambata, 30 noiembrie 2013, la ora 9:00. Lista centrelor de evaluare este disponibila pe www.evaluareineducatie.ro. Elevii se pot inscrie in oricare dintre unitatile scolare participante.

Concursul National

Concursul National "Evaluare in Educatie" la disciplina Fizica se desfasoara cu succes din anul 2008, datorita interesului manifestat atat in randul elevilor, cat si al parintilor si cadrelor didactice.

In fiecare an scolar, pentru disciplina Fizica, se organizeaza doua etape independente de evaluare a cunostintelor.

Elevii claselor VI – XII sunt invitati sa se inscrie in centrul de evaluare dorit, prin contactarea organizatorului principal. Lista unitatilor scolare participante la prima etapa de evaluare la disciplina Fizica este disponibila la urmatorul link: https://www.evaluareineducatie.ro/fizica/etapa-activa/centre-de-evaluare/ .

Structura  subiectelor si programa sunt disponibile pe site-ul www.evaluareineducatie.ro.

Toti elevii pot descarca lista interactiva a tuturor formulelor necesare pentru facilitarea proceselor de invatare, intelegere si rezolvare a problemelor de fizica.

Elevii clasei a XII-a  au posibilitatea sa opteze pentru doua dintre cele patru module, (Mecanica, Elemente de termodinamica, Producerea si utilizarea curentului continuu, Optica), in scopul pregatirii pentru examenul de Bacalaureat. Subiectele respecta in totalitate programa de examen pentru Bacalaureat 2013.

In urma fiecarei etape, elevii participanti primesc medalii si diplome, iar cadrele didactice implicate primesc diplome specifice (organizator principal, evaluator, supraveghetor etc.).

Fundatia de Evaluare in Educatie le ureaza mult success tuturor participantilor!

Despre Evaluare in Educatie

Fundaţia de Evaluare în Educaţie organizează Concursuri Naţionale de "Evaluare în Educaţie" în mediul preuniversitar (clasele I-XII).

Ne propunem să sprijinim fiecare pas prin care un elev aflat într-o etapă a formării să-şi cunoască măsura propriei valori, atât în folosul propriu, al dezvoltării individuale, cât şi în ansamblu, în folosul societăţii din care face parte.

Proiectul este singurul axat pe evaluarea continuă, națională a elevilor din clasele I-XII la cinci discipline importante.