Companii de top îți dau întâlnire la Employer Branding Conference

BUCURESTI - 13 februarie 2019

Comunicat tip General in HR

Employer Branding Conference, cel mai important eveniment dedicat brandului de angajator, revine cu cea de-a patra ediție! Timp de două zile, pe 6 și 7 martie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, participanții vor avea acces la prezentări și studii de caz oferite de reprezentantii unor companii de top precum: Vodafone, Michelin, Lidl, Sphera Franchise Group, Ford, Pwc România și 5 To Go.

employer branding conference

Prima ediție din acest an se va concentra pe oferirea unor soluții actuale, pe găsirea unor tactici eficiente și implemnetarea unor noi idei în activitățile de employer branding. De la depășirea practicilor tradiționale în materie de resurse umane, măsurarea eficienței unei strategii de employer branding, până la recrutarea și retenția angajaților, specialiștii prezenți vor oferi sfaturi practice care vor putea fi implementate cu ușurință.

Training LinkedIn – 6 martie

Pentru cei care vor să dobândească toate cunoștințele și tehnicile pentru a susține activitatea pe LinkedIn, am pregătit primul training despre LinkedIn pentru Resurse Umane, susținut de Mark Williams (LINKEDIN TRAINER - UK), unul dintre experții LinkedIn de top din lume. Participanții vor avea acces la un kit complet pentru noi soluții de comunicare și interacțiune pe LinkedIn.

De ce să participi:

Vei afla cele mai noi soluții, metode si tehnici pentru LinkedIn.

Vei descoperi cum poți crește vizibilitatea companiei.

Vei învăța cum să creezi mesaje eficiente care să atraga atenția prospecților.

Astăzi, într-o piață globală din ce în ce mai competitivă, Resursele Umane pot juca un rol strategic în promovarea afacerilor prin atragerea de talente, parteneriate de business și engagement. Conform unui studiu realizat de Boston Consulting Group, firmele care investesc în brandul de angajator ar putea înregistra o creștere a veniturilor de până la 3,5% și o creștere a marjei de profit de 2,5%. Mai mult, prin poziționarea corectă a companiei, recrutarea noilor talente devine mai ușoară. Acesta este motivul pentru care platforme precum Facebook și LinkedIn sunt utilizate din ce în ce mai des pentru a contacta potențialii angajați.

Mai multe detalii despre speakeri și înregistrare sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.employerbrandingconference.ro.

Employer Branding Conference este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu Lidl România, cu susținerea Vodafone România.

Despre Evensys

Cu peste 13 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evensys/companii-de-top-iti-dau-intalnire-la-employer-branding-conference