Eveniment despre Inovatie si Marketing in retail

BUCURESTI - 9 mai 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pe data de 27 mai 2008 va avea loc Retail Innovation Conference, cel mai important eveniment de strategie si inovatie pentru marketing in retail. Conferinta va fi gazduita de hotel Crowne Plaza din Bucuresti si va oferi participantilor solutii creative pentru folosirea spatiilor de retail si asigurarea dezvoltarii comunicarii cu consumatorul. Forumul este organizat de Evensys in parteneriat cu Arctic si va aborda o paleta variata de subiecte, de la strategii de promovare a brandurilor la tactici de implementare inovative.

Eveniment despre Inovatie si Marketing in retail

In cadrul conferintei va avea loc si un seminar unic in Romania, sustinut de Alain Thys, specialist international de renume in marketingul de retail. Seminarul este intitulat “Retail Innovation. A Strategic Perspective” si isi propune sa ofere celor prezenti informatii relevante, inovative dar de baza pentru a avea succes in activitatea de retail. In contextul unei piete de retail in continua schimbare, brandurile si comerciantii trebuie sa adopte o pozitie clara pentru a atinge succesul in perioada urmatoare.

Participantii la seminarul lui Alain Thys vor avea ocazia sa:
• afle cum pot brandurile sa se conformeze noilor formate de retail si tehnicilor care dau rezultate
• accepte provocarile mediului comercial si sa aiba curajul de a realiza miscari indraznete in ceea ce priveste brandingul si distributia multichannel
• sa cunoasca principiile de baza si tehnicile de inovatie in retail, cum sa gandeasca in mod neconventional, dincolo de provocari si de competitie.

La finalul zilei, participantii la eveniment vor fi dobandit nu numai cunostinte actualizate despre tendintele industriei de retail, dar vor intelege de asemenea si care sunt strategiile care asigura dezvoltarea acesteia.

Conferinta se adreseaza practicienilor din marketing, retail si branding cu atributii ce implica In-store Marketing, Retail Planning and Design, Category Development, Merchandising, Consumer Insights, Shopper Marketing, Brand Management, Consumer Marketing, Purchasing, Branding, Packaging

Alain Thys are 20 de ani de experienta in tehnologie, retail si corporate finance. A lucrat pentru branduri de renume precum Leisureplanet, Mexx sau Reebok si s-a ocupat de asemenea de strategia de marketing si retail pentru companii precum Terre Blue, Veritas sau Z.Bigatti, celebra linie de cosmetice de lux. Tot lui i se datoreaza succesului inregistrat de rebrandingul Fortis Investments. Totdodata, este fondatorul prestigiosului Mexx College, primul institut dedicat cresterii profitului in retail, sub umbrela brandului international Mexx, precum si consilier pentru Management Centre Europe, unde are ca responsabilitate redefinirea strategiei de custumer experience pentru brandul de lux Lexus. In prezent este partener fondator in FutureLab, un boutique de management al inovatiei, ce ofera solutii companiilor pentru a identifica noi oportunitati de promovare intr-o lume din ce in ce mai complexa.

Retail Innovation Conference face parte din evenimentele dedicate industriei de retail pe care Evensys le va dezvolta in luna mai.

Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite la adresa www.innovationconference.ro.

Despre Evensys

DESPRE ORGANIZATORI:

EVENSYS este companie cu 2 ani de experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys este specializata pe dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii si acopera trei domenii de activitate: Marketing si Internet, Real Estate si Financiar. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale care privesc atat industria de business locala cat si din Europa Centrala si de Est.

Evensys numara in portofoliul sau o gama variata de evenimente, in anul 2008 dezvoltand atat conferinte si forumuri - Real Estate& Retail Development (prima editie, 22 mai), Retail Innovation Conference (prima editie, 27 mai), Idea Forum (editia a doua, 10-11 iunie), Unconference (prima editie, 18 iunie). Pe langa toate acestea, platforma de comunicare Toolbox a fost completata cu noi evenimente, precum Toolbox| Non-TV Advertising (prima editie, 28 mai). La inceputul acestui an a fost lansata o noua platforma de comunicare, Advertising 2.0, in cadrul careia vor avea loc seminarii precum Blogging for Companies (22 aprilie), Crisis Management (7 mai), Personal Branding (14 mai), Internet Communication (4 iunie), Marketing for Residential Market (17 iunie), Search Engine Marketing (24 iunie), Marketing for Financial Services (25 iunie). Deasemenea Evensys este organizatorul primului club de networking destinat investitorilor in Real Estate - Real Estate Investor\\\\\\\' Society (250 membri), club sustinut de catre UnicreditTiriac Bank si Eurisko.
Evensys Consult

office@evensys.ro
Tel: 021/231.72.13/14/15
Fax: 021/231.72.16
Web: www.evensys.ro
andreea.hanganu@evensys.ro