Evensys prezinta 'WHAT IF...'

BUCURESTI - 1 iunie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

WHAT IF este provocarea pe care Evensys o lanseaza tuturor pasionatilor de marketing, publicitate, media sau internet, mai exact, este vorba despre o competitie de idei ce vizeaza domeniile deja amintite. Poate fi o idee de reclama, pentru un ambalaj sau chiar de produs. La urma urmei poate fi despre orice. Numai buna sa fie!

Evensys prezinta 'WHAT IF...'

'What if' se desfasoara in cadrul IDEA FORUM (www.ideaforum.ro), eveniment organizat de Evensys pe 12-13 iunie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

In urma concursului, 5 persoane vor fi invitate sa participe la cele doua zile ale evenimentului, castigatorii fiind de asemenea invitati la cina oficiala, unde vor avea ocazia sa dialogheze direct cu vorbitorii si invitatii internationali prezenti la Idea Forum.

Ideea trebuie trimisa pana in data de 7 iunie, orele 17:00, urmand a trece printr-un proces de selectie preliminar, asigurat de Bogdana Butnar - McCann-Erickson si Cristian Manafu –Evensys..

Ideile selectate vor fi postate pe blogul evenimentului si apoi judecate de oameni de media, marketing si advertising, dintre care ii amintim pe Radu Ionescu -Kinetco, Razvan Matasel -Leo Burnett, Dan Petre - D&D Research, Razvan Varabiescu - Media Direction si blogger-ul Zoso.

In final, marii castigatori desemnati de juriu vor fi anuntati pe site-ul Idea Forum, in sectiunea concurs.

WHAT IF este cel de-al doilea concurs initat de Evensys, dupa PR Forum Students Contest – o competitie de eseuri destinata studentiilor, avand ca tema “Relatia PR-mass-media: Idei pentru o casnicie fericita”.

IDEA FORUM, evenimentul sub egida caruia se desfasoara concursul WHAT IF, isi propune sa urmareasca pe parcursul a doua zile cele mai inovative idei, concepte si tendinte din marketing, advertising, media si digital si sa le prezinte din perspectiva unor vorbitori de marca internationali si locali, oameni care nu doar comenteaza aceste teorii ci, practic, le creeaza.

Pentru mai multe informatii referitoare la cerintele concursului WHAT IF, precum si la evenimentul IDEA FORUM, puteti accesa www.ideaforum.ro.

Despre Evensys

DESPRE ORGANIZATORI:
EVENSYS este o companie de organizare de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys ofera atat consultanta pentru planificarea de evenimente de business (conferinte, forumuri, trade-show-uri, workshop-uri, sesiuni de networking) sau de companie (conferinte de presa, mese rotunde etc), cat si implementarea solutiilor propuse.
Pana in prezent, Evensys a adunat in portofoliul sau evenimente precum Marketing360 (450 de participanti), Marketing Innovation Forum (250 de participanti), BrandCamp (250 de participanti), Digital Marketing Forum (300 de participanti), PR Forum (250 de participanti), TAXEU Forum (250 de participanti) si este organizatorul primului club de networking destinat investitorilor in Real Estate - Real Estate Investors' Society (REIS) (300 de membri).

Oana Gargarea, Event Coordinator
oana.gargarea@evensys.ro