NetCamp 2009

Locul desfasurarii: JW Marriott

Organizator: Evensys

NetCamp 2009

In perioada 7-9 decembrie 2009, Evensys organizeaza cea de-a treia editie NetCamp, cel mai important eveniment local dedicat tendintelor si strategiilor de business in mediul online.

Intr-o abordare noua si interactiva, NetCamp 2009 isi propune sa devina locul de intalnire al comunitatii web din Romania, pe parcursul unei serii de evenimente ce vor aduce in prim-plan cele mai de actualitate subiecte din sfera Internetului si antreprenoriatului online. Vor fi 3 zile dedicate solutiilor concrete, strategiilor eficiente si noilor abordari in dezvoltarea si promovarea afacerilor in mediul online.

Agenda NetCamp 2009 pe scurt:
LAUNCH48 - un eveniment "importat" din UK care isi propune sa lanseze cateva proiecte web in 48 de ore. Totul porneste de la cateva idei alese pentru a fi lansate in doua zile, continua cu dezvoltarea efectiva a proiectelor si in final, acestea sunt prezentate publicului.

STARTUP SCHOOL BCR - un workshop de 4 ore care isi propune sa concentreze tot ce ar trebui sa stie un antreprenor pentru lansarea cu succes a unui proiect web. Este o ocazie unica de a participa la o intalnire aplicata cu unii dintre cei mai cunoscuti antreprenori online de la noi.

BETTER E-COMMERCE - un workshop de 4 ore despre cum antreprenorii din e-commerce isi pot imbunatati site-urile sau pot construi, daca sunt la inceput, un magazin de online mai bun, despre cat de importanta este interfata cu clientul si despre pasii esentiali in lansarea unui magazin online.

FUTURE WEB - o serie de prezentari despre ce este nou, ce urmeaza si ce va influenta dezvoltarea Internetului. Se va vorbi despre noi tehnologii, tendintele momentului si bune practici;

INTERNET PARTY - o petrecere si o mare ocazie de socializare in Club Promethevs
NetCamp 2009 este un eveniment organizat in parteneriat cu Microsoft, Nokia, Kaspersky si BCR, fiind sustinut de Seed Money, Gala premiilor e-commerce si Happy Fish.

Detalii complete despre agenda detaliata a celor 3 zile sunt disponibile pe www.netcamp.ro.Oana Gargarea
Event Coordinator
Web: www.evensys.ro
Telefon: 021/231.72.13/14/15
Fax: 021/231.72.16

Despre EVENSYS

Cu 14 ani de experienta in dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii, Evensys (www.evensys.ro) organizeaza in acest moment o paleta larga de evenimente, ce trateaza tematici actuale, relevante atat pentru industria de business locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est. Astfel, Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 6 arii de expertiza: Marketing & Comunicare, Internet & New Media, Financiar & Investitii, Human Resources, Real Estate si Retail.

Participare: Intrare libera