Nu pierde primul training dedicat comunicarii in social media!

BUCURESTI - 12 martie 2009

Comunicat tip General in Turism

Social media devine o componenta din ce in ce mai importanta in strategiile de comunicare si relatii publice. Pentru a veni in sprijjnul specialistilor din domeniu cu informatii utile, pe data de 27 martie va avea loc primul training dedicat comunicarii in social media din Romania. Evenimentul va oferi un ghid complet de informatii, studii de caz, aplicatii si solutii de comunicare in social media.

Nu pierde primul training dedicat comunicarii in social media!

Trainigul este structurat in trei sesiuni speciale, dedicate fenomenelor de social media, PR 2.0 si blogging. De asemenea, in cadrul trainingului, cei prezenti vor beneficia de o prezentare a brandurilor de pe piata locala prezente in social media, de studii de caz relevante pentru identificarea avantajelor si provocarilor oferite de social media, precum si de o analiza a actiunilor intreprinse in social media de 10 dintre cele mai cunoscute branduri.

Specialistii interesati sa se familiarizeze cu notiunile de baza ale social media au la dispozitie o sesiunea speciala de initiere, in care vor afla tot ce inseamna social media, cum pot integra acest canal in strategia de comunicare, cum pot crea o strategie eficienta de comunicare in social media dar si cum pot masura rezultatele investitiei. De asemenea, participantii vor afla ce instrumente pune la dispozitie social media pentru optimizarea comunicarii.

Pentru a beneficia de cat mai multe informatii utile in meseria de comunicator, cei prezenti la training vor afla ce inseamna conceptul de SEO PR, la ce ajuta el industria de relatii publice si cum arata un comunicat de presa optimizat.

Trainingul este o oportunitate pentru cei prezenti sa integreze complet, eficient si corect componenta de social media in planul de comunicare, prin informatii actuale despre crearea, gestionarea si evaluarea unui blog de companie / brand.

“ Relatiile publice de astazi sunt supuse unei presiuni foarte mari, in contextul reducerii bugetelor de comunicare si reticientei pietei. Trainingul ofera sansa celor interesati sa isi perfectioneze strategiile de comunicare, apeland la una dintre componentele mai putin utilizate – social media. Ca element interactiv, evenimentul va oferi ocazia unica unuia dintre participanti de a beneficia de un plan de tactici pentru a comunica eficient in social media”, anunta Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

Trainigul va fi sustinut de specialisti in comunicare precum Cristian Manafu (Managing Partner, Evensys Consult), Marius Pahomi (Interaction Business Development Manager, MEC Interaction), Ionut Oprea (Manager, StandOut) si Victor Kapra (consultant independent). Alaturi de ei vor fi invitati Cetin Ametcea (A-List Blogger, www.arhiblog.com), Cristi Dorombach (A-List Blogger, www.piticu.ro), Alex Mihaileanu (A-List Blogger, www.subiectiv.ro) si Alex Negrea (A-List Blogger, www.buddha.voce.ro).

Evenimentul este deschis unui numar maxim de 30 de locuri si face parte din evenimentul PR Forum, aflat la a treia editie. Evenimentul are loc in perioada 26-27 martie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si este organizat de Evensys si sprijinit de agentiile DC Communication, GMP PR, Image si Premium Communication.

Mai multe informatii despre programul trainingului sunt disponibile la http://www.prforum.ro/training.php

Despre Evensys

EVENSYS este companie cu 3 ani de experienta in organizarea de conferinte si seminarii proprii si acopera patru domenii de activitate: Marketing, Internet, Real Estate si Financiar. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale care privesc atat industria de business locala cat si din Europa Centrala si de Est.
Evensys Consult
office@evensys.ro
Tel: 021/231.72.13-15
Fax: 021/231.72.16
Web: www.evensys.ro
andreea.hanganu@evensys.ro