Search engine marketing – o noua frontiera in comunicarea online

BUCURESTI - 19 mai 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pe data de 25 iunie va avea loc la Hotel Novotel seminarul Search Engine Marketing. Evenimentul face parte din seria Advertising 2.0, lansata de Evensys anul acesta si isi propune sa ofere solutii de crestere a vizibilitatii companiei pe Internet si tactici pentru a transforma vizitatorii site-urilor in clienti.

Search engine marketing – o noua frontiera in comunicarea online

Seminarul se bucura de prezenta a doi specialisti de renume in marketing online din Romania, Dorin Boerescu si Alexandru Visa si se adreseaza atat companiilor care descopera acum marketingul online, cat si celor care deja conduc campanii online si doresc eficientizarea lor.

Participantii la seminar vor avea ocazia de a descoperi cum sa isi maximizeze rezultatele prezentei online avand control total asupra bugetului si cum sa isi construiasca o strategie de SEO pe termen lung. De asemenea, vor afla de ce calitatea si nu cantitatea informatiilor conduce la mai multe rezultate si cum sa isi creasca eficienta campaniilor online, folosind tactici masurabile si optimizabile, cu un cost redus si monitorizare permanenta.

Acest seminar se adreseaza profesionistilor cu noi responsabilitati in marketing (web, new media), managerilor in marketing/ advertising/ comunicare, brand/ product managers, production managers, precum si profesionistilor cu experienta care doresc sa isi extinda aria de expertiza sau abilitatile.

Alexandru Visa are peste 10 ani de experienta in marketing si publicitate, iar din 2008 este Managing Partner si Presedinte al agentiei HyperActive. Inainte de a fi fondat HyperActive, Visa a ocupat functia de Consultant Marketing Internet pentru belairdirect (divizie a ING Canada), avand ca obiectiv impunerea companiei ca „specialistul numarul unu in asigurari online”. A fost de asemenea promotorul diviziei de interactive de la ARBOmedia. In acest rol a stabilit si dezvoltat relatii profesionale solide si eficiente cu majoritatea clientilor mari si a agentiilor de publicitate din Romania.

Dorin Boerescu este un antreprenor cu peste 12 ani de experienta in piata romaneasca, avand in portofoliu construirea agentiei independente de publicitate Speed Promotion si a unei tipografii digitale – Agrafa Print Services. In portofoliul de clienti ai celor doua companii se numara: Forever Living Products, Frufru, Romtelecom, Autoitalia, Elite Romania, Anchor Group, Agrana, Energy Holding, MIDOCAR, BDT, Organizatia Salvati Copiii, International Labour Office, Next Advertising, Initiative Media, Scala JWT Thompson, Cohn&Jansen Ashley Holmes. Incepand cu 2004 a fost unul din promotorii Google Adwords in Romania, Speed Promotion fiind printre primele agentii care au inceput sa ofere aceste servicii. La inceputul lui 2008 a decis sa se retraga din activitatea Speed Promotion si sa se dedice comunicarii online, infiintand impreuna cu Alex Visa agentia de marketing interactiv HyperActive.

Mai multe informatii despre eveniment pot fi gasite la adresa www.advertising2.ro.

Despre Evensys

DESPRE ORGANIZATORI:

EVENSYS este companie cu 2 ani de experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys este specializata pe dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii si acopera trei domenii de activitate: Marketing si Internet, Real Estate si Financiar. Evenimentele organizate trateaza tematici actuale care privesc atat industria de business locala cat si din Europa Centrala si de Est.

Evensys numara in portofoliul sau o gama variata de evenimente, in anul 2008 dezvoltand atat conferinte si forumuri - Retail Investment Forum (prima editie, 22 mai), Retail Innovation Conference (prima editie, 27 mai), Idea Forum (editia a doua, 10-11 iunie), WebStock (prima editie, 24 iunie). Pe langa toate acestea, platforma de comunicare Toolbox a fost completata cu noi evenimente, precum Toolbox| Non-TV Advertising (prima editie, 28 mai). La inceputul acestui an a fost lansata o noua platforma de comunicare, Advertising 2.0, in cadrul careia vor avea loc seminarii precum Blogging for Companies (22 aprilie), Marketing for Residential Market (17 iunie), Search Engine Marketing (25 iunie), Marketing for Financial Services (4 iunie). De asemenea Evensys este organizatorul primului club de networking destinat investitorilor in Real Estate - Real Estate Investor' Society (250 membri), club sustinut de catre UnicreditTiriac Bank si Eurisko.
Evensys Consult
office@evensys.ro
Tel: 021/231.72.13/14/15
Fax: 021/231.72.16
Web: www.evensys.ro
andreea.hanganu@evensys.ro