Blues, literatura si fotbal, un nou proiect marca Event Plus

Locul desfasurarii: Club Hala, Mihai Bravu 475

Organizator: Event Plus

Blues, literatura si fotbal, un nou proiect marca Event Plus

Pe 27 mai 2009, la Club Hala din Bucuresti, Event Plus organizeaza un maraton in care va mixa muzica, literatura si fotbal. Cum este posibila o astfel de combinatie? Este nevoie doar de putina imaginatie!

Evenimentul va debuta la ora 19,00, cu revenirea trupei Survolaj, intr-un concert extraordinar, moment ce marchează un come back dupa aproape 20 de ani de la debut. Cu aceasta ocazie trupa va lansa noul album intitulat “Strazi bantuite de noapte” si volumul “Napalm ‘Or” semnat de Daniel – Silvian Petre, liderul trupei. Atat albumul, cat si cartea vor fi disponibile la vanzare pe parcursul evenimentului.

Seara va continua cu concertul Lance Lopez, un adevarat si legitim erou al Blues/Rock Heavy Guitar, un “one man Blues/Rock machine”, castigator al concursului Southeastern Regional Jimi Hendrix Electric Guitar, New Orleans, sponsorizat de Fundatia Experience HENDRIX. Artistul detine impreuna cu celebrii Buddy Miles, Steely Dan si Chuck Rainey titlul de The Blues Band of the Year in 2001 la premiile Dallas Music. Artistul promite un concert memorabil la Bucuresti, pe 27 mai, la intensitatea stilului care l-a facut celebru si care aduce aminte de nume mari ale Blues/Rock-ului anilor ’80.

Seara se va incheia cu unul dintre cele mai asteptate meciuri ale sezonului, fanii MANCHESTER UNITED şi ai BARCELONEI vor putea vizualiza partida serii in conditii excelente, pe un ecran imens de 7x4 m, din celebrele deja (!) paturi de la Club Hala.

Evenimentul este recomandat si susţinut de Event Plus, companie ce se implica activ in organizarea si designul evenimentelor culturale. Event Plus este initiatoarea seriei de “anotimpuri ale Blues-ului”, Blue Moods si isi propune sa aduca in prim plan nume sonore, legende din lumea Blues-ului. Alte evenimente culturale sustinute de Event Plus sunt lansarea celui de-al patrulea album solo George Baicea - “Vintage Stories: Jamming in Germany”, concert Sir Oliver Mally & The Blues Distillery, lansarea dublului album semnat A.G. Weinberger, The Guitar Man, volumele 1 si 2, organizarea evenimentului Muzica Tineretii pentru Primaria Sectorului 4, Fabrica de Muzica si finala evenimentului „Manifest Yourself”, lansarea noului album semnat Marcian Petrescu & Trenul de Noapte, “Povestile Blues-ului” si a noului album Circa Sapte, “La Rece”.

Partenerii acestui eveniment sunt: 9am.ro, Phoenix Media, Sapte seri, Smart FM (Taxi Blues) şi Zoom TV.
Biletele pot fi achizitionate online www.myticket.ro si www.ticketpoint.ro, din reteaua magazinelor Diverta si de la locatie, in seara evenimentului.

Andreea Idriceanu Calev,
communication consultant
Event Plus

Despre EVENT PLUS

Blue Moods este o platforma speciala ce ofera iubitorilor de Blues posibilitatea de a savura live, in Romania, in locatii atent alese, concerte ale unor nume sonore, legende ale acestui gen muzical. Din noiembrie 2007.

Event Plus, prima companie de Event Architecture din Romania si singura companie locala ai carei designeri si manageri fac parte din International Special Events Society, se implica activ in promovarea valorilor culturale locale si internationale, prin realizarea de proiecte artistice din zona muzicala si de entertainment.
Compania aduce in premiera pe piata din Romania servicii conform standardelor europene in construirea conceptelor creative de eveniment si competente validate international in combinarea arhitecturii de eveniment cu noile tendinte in marketing si cu managementul de eveniment.

Participare: Intrare libera