Eventivi a incheiat un parteneriat cu Guinness World Records

BUCURESTI - 27 mai 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Agentia de organizari de evenimente Eventivi a incheiat un parteneriat cu Guinness World Records , parteneriat prin care ofera servicii demne de Cartea Recordurilor pentru toate companiile din Romania.

Agentia de organizari de evenimente Eventivi a incheiat un parteneriat cu Guinness World Records, parteneriat prin care ofera servicii demne de Cartea Recordurilor pentru toate companiile din Romania.

Ideea unei asocieri cu Guinness World Records s-a nascut din dorinta de a oferi solutii diferite de Team Building pentru angajatii companiilor din Romania. Astfel, cu ajutorul Eventivi, companiile pot veni in intampinarea angajatilor cu un program atipic de Team Building, prin care sa stimuleze creativitatea personalului, munca in echipa si spiritul competitiv. Departamentele HR, conducerea companiilor sau chiar angajatii pot propune idei de recorduri, pe care agentia de evenimente sa le inlesneasca, sau pot apela la resursele inepuizabile ale event managerilor Eventivi.

Statisticile arata ca echipele care stabilesc recorduri mondiale cresc productivitatea cu pana la 80% si tot mai multe corporatii si companii mari la nivel mondial aleg aceasta forma de timp liber petrecut cu colegii, pentru a spori competitivitatea si motivatia angajatilor.

"Prin parteneriatul cu Cartea Recordurilor intentionam sa aducem in Romania un concept diferit de team building, prin care companiile pot sa motiveze angajatii si sa intareasca ideea de munca in echipa. Un astfel de team building a adus rezultate excelente la nivel mondial in cadrul companiilor care l-au implementat. Desi la prima vedere pare ca se adreseaza departamentelor de management sau de vanzari, unde este nevoie de un drive aparte, acest concept are rezultate incredibile inclusiv in departamente care nu stau "in lumina reflectoarelor", dar al caror aport este esential in dezvoltarea unei companii, precum departamentul IT sau cel de contabilitate. Companiile din Romania incep tot mai mult sa implementeze sistemul occidental de lucru, orientat spre angajati si tocmai de aceea consideram ca este necesar sa ajungem la un alt nivel si in ceea ce priveste team building-ul. Practic, noi la Eventivi am creat o extensie a evenimentelor corporate pe care le oferim si suntem puntea de legatura intre reprezentantii Guinness World Records si clientii nostri. Prin apelarea la serviciile noastre de team building, companiile primesc idei de recorduri pe care le pot dobori, consultanta pentru ideile departamentelor de HR, crearea intregului concept de team building, dar si implementarea imediata a acestuia si publicarea intr-un timp foarte scurt a recordului, atat in Guinness Book, cat si in media; a declarat Alexandra Trusca, Managing Partner Eventivi."

Parteneriatul dintre Guinness World Records si Eventivi a inceput in luna ianuarie 2015, iar agentia de evenimente doreste ca pana la sfarsitul anului 2016 sau stabileasca cel putin 5 recorduri mondiale pentru clientii sai.

Eventivi este o agentie relativ noua pe piata din Romania, dar care a intrat in forta pe piata de evenimente corporate. Pe langa congrese, conferinte si lansari de produse, Eventivi organizeaza si targuri si festivaluri.

Despre Eventivi

www.Eventivi.ro
www.linkedin.com/company/eventivi
www.facebook.com/eventivi.ro