Billy Idol la Bucuresti!

BUCURESTI - 4 mai 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Billy Idol va sustine un concert la Bucuresti! Gata!

Billy Idol la Bucuresti!

Cine n’a fredonat, macar o data, White Wedding”, „Hot in the City' sau “Eyes Without a Face'? Ei bine, aveti acum ocazia s-o faceti impreuna cu “acompaniamentul” original: Events aduce Billy “Baiatul rau” Idol in Bucuresti, la Arenele Romane, pe 10 iulie, de la ora 19.00. Prima data, premiera, de exceptie, extraordinar – voi alegeti!

Excentricul artist va sustine in Romania un concert in cadrul turneului sau european de promovare pentru cel mai recent album, Devil’s Playground, dar promite solemn ca la Arenele Romane vor rasuna si hiturile sale mai vechi, cele care l-au lansat si consacrat.
Alaturi de Billy Idol va urca pe scena si bunul sau prieten, Steve Steavens, cel a carui chitara completeaza perfect vocea si stilul inconfundabil al punkerului.

Despre EVENTS

Spectacolul din 10 iulie este un eveniment unic, de aceea este recomandabila achizitionarea din timp a biletelor de la casa de bilete a Salii Palatului si din reteaua Diverta (incepand cu 22 mai), online, pe www.rol.ro (din 8 mai). De asemenea, Events ofera si posibilitatea rezervarii telefonice, la numarele (021) 311 50 63/4. Pretul biletelor este de 120 RON pana la 13 iunie, si 150 RON ulterior (daca mai gasiti).
EVENTS
Dragos GHEORGHIU – PR Manager
M: 0788 439 356
T/F:(021) 311.50.63(64)

dg@events.ro