Bucuresti, 16 martie 2007.

BUCURESTI - 16 martie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Ieri, 15 martie 2007, in sala Alexandru Ioan Cuza a Palatului Parlamentului, a avut loc ceremonia de decernare a Premiilor IT&C pentru anul 2006.

Evenimentul, aflat la a cincea editie, s-a desfasurat sub patronajul Parlamentului Romaniei si cu sprijinul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei. Organizate pentru prima data in anul 2002, la initiativa Comisiei pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor din Camera Deputatilor, aceste premii constituie o recunoastere a creativitatii si eforturilor depuse de specialistii IT pentru dezvoltarea industriei romanesti.
Gazdele acestei editii au fost domnul Bogdan Olteanu, Presedintele Camerei Deputatilor si domnul Varujan Pambuccian, Presedintele Comisiei pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor din Camera Deputatilor.
In fiecare an, comunitatea romaneasca de profil si juriul propun cele mai bune produse, proiecte, companii şi personalităţi din domeniului tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, ce sunt, mai apoi, votate si premiate. Ponderea votului pietei este de 60%, iar cea a juriului este de 40%.
In acest an, juriul a fost format din : Leon Arhire, Director General MTR Press; Dan Badescu, Director General Vogel Burda Communications Romania; Romulus Maier, Director General Agora Media; Varujan Pambuccian, Preşedinte al Comisiei Parlamentare pentru IT&C; Eugen Preotu, Consilier, Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informaţiei; Domnul Sorin Dimitriu, Vice-Presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei Catalina Eftime, Redactor Sef Computer Bild Romania, Cristina Savu, Director de Vanzari XtremePC si Nicolae Vasile, Vice-Presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.
Castigatorii acestei editii sunt:
“Proiectul cu cel mai bun continut informational” – Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei pentru “Economia bazata pe cunoastere”;
“Cel mai semnificativ client al industriei IT&C” – Petrom Service pentru “Implementarea sistemului informatic integrat”;
“Cel mai bun integrator al anului 2006” – GECAD ePayment pentru “ePayment”®;
“Cel mai bun produs software - ORACLE Romania pentru “SIBCOR – Sistem Integrat Bancar”;
“Cel mai bun serviciu de comunicatii pentru anul 2006” – ORANGE Romania pentru “Abonamentul 3G”;
“Cel mai inovator produs romanesc” - GECAD Technologies pentru “Axigen Mail Server”;
“Personalitatea anului 2006” – Liliana Solomon;
“Cea mai importanta investitie a anului 2006” – Banca Comerciala Romana pentru “SIBCOR – Sistem Integrat Bancar”;
“Premiul de excelenta pentru intreaga cariera in domeniul IT&C” – Dan Adamescu;
Compania Events, organizatoarea acestui eveniment, multumeste partenerilor sai - UPC Business Services, Vodafone, Romtelecom, Alcatel Lucent, WSI, ISIS – si partenerilor media - Computer Bild, Chip, Audio Video, Connect, eWeek, PC Magazine, XtremePC, Jurnalul Digital, Money Channel, Arena TV si Comunicatedepresa.ro
Va asteptam la editia viitoare a Premiilor IT&C ale Romaniei, care se va desfasura la inceputul anului 2008.

Despre EVENTS

Compania Events are o vasta experienta in organizarea evenimentelor economice, a spectacolelor, expozitiilor, evenimentelor de firma, lansarilor de brand si de produs, samd.
Events Com, Ramona Aparaschivei, PR&Marketing Manager, Blv Lascar Catargiu nr 15 A, AP 2, SECT 1, Bucuresti.
ra@events.ro