Expozitia Gradina de Vara 25 – 28 Mai 2006

BUCURESTI - 25 mai 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Gradina de Vara s-a redeschis! Asa cum v-a obisnuit, compania Events organizeaza si in acest an Gradina de Vara, o expozitie cu produse de gradina, intre 25 si 28 mai, in Parcul Herastrau-intrarea Charles de Gaulle.
Timp de 4 zile, începând din data de 25 mai, Parcul Herăstrău redevine Grădina de Vară locul de intalnire al celor mai renumite de firme de specialitate care-şi expun produsele, recreând o suprafaţă unde ochiul se odihneşte şi se relaxează cu impresii colorate.

Expozitia Gradina de Vara  25 – 28 Mai 2006

Grădina de Vară are loc în acea perioadă a anului în care pasionaţii de grădinărit se gândesc la reamenajarea grădinii, şi sunt interesaţi de achiziţionarea gamei de produse prezentate în cadrul târgului. Expun atât firme consacrate din domeniu, cât şi firme noi, dornice de a pătrunde pe piaţă, de a-şi prezenta produsele şi de a intra în competiţie cu firme renumite. Aflată la a cincea ediţie, cea mai cunoscută expoziţie cu produse pentru grădină isi deschide din nou porţile iubitorilor de frumos, dovedind că imaginaţia şi pasiunea sunt cheile unei grădini de vis. Grădina de Vară este locul de unde orice bucureştean poate să-şi procure tot ceea ce are nevoie pentru amenajarea şi decorarea grădinii personale.
Expozitia 'Gradina de vara' este singura de acest profil din Bucuresti si chiar din Romania care prezinta in aer liber o gradina amenajata in adevaratul sens al cuvantului, in care toate elementele se completeaza si se imbina armonios, pentru a oferi vizitatorilor o mai buna viziune de ansamblu. Fata de alte targuri si expozitii cu profil similar desfasurate in Romania, expozitia 'Gradina de vara' promoveaza conceptul de Expozitie de Imagine, organizatorii intentionand ca prin acest eveniment sa contribuie la consolidarea imaginii Capitalei si la alinierea Bucurestiului in randul capitalelor europene.

Despre EVENTS

Expozitia 'Gradina de vara' din Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, va putea fi vizitata zilnic intre orele 12:00 – 20:00 in perioada 25-28 mai 2006. Pentru detalii www.events.ro
Partenerii acestui eveniment sunt: Deco Style, Casa si Biroul, Jurnalul National, Romania Libera, comunicatedepresa.ro, gradinamea.ro hotnews.ro si SSP Guard

EVENTS
Dragoş GHEORGHIU – PR Manager
M: 0788 439 356
T: (021) 3115063(64)

dg@events.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/events/expozitia-gradina-de-vara-25-28-mai-20066