Macy Gray live, maine la Fratelli Studios!

BUCURESTI - 7 septembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Macy Gray sustine maine un concert de zile mari la Fratelli Studios in Bucuresti! Accesul la concert este permis incepand cu ora 20.30, iar spectacolul va incepe la ora 22.00.

Macy Gray va sustine un recital incendiar de aproape doua ore, care va include atat hiturile care au consacrat-o, cat si piese mai noi. Starul in varsta de 42 de ani (impliniti ieri) a vandut peste 20 de milioane de albume in intreaga lume si are la activ 5 premii Grammy si 6 nominalizari la MTV Video Music Award. A lucrat cu cei mai buni din industrie, de la Carlos Santana la Erykah Badu, Fergie, Natalie Cole, si Justin Timberlake. Se lauda in acelasi timp si cu o impresionanta cariera de actrita - atunci cand nu se afla in studio sau in turneu, e cu siguranta in fata camerei. Marturiseste insa ca muzica primeaza, pentru ca nu are suficienta rabdare sa petreaca prea mult timp pe platourile de filmare. Macy Gray a ajuns astazi in Capitala si face ultimele repetitii pentru show-ul de maine.
Biletele, la pretul de 119 RON, se pot cumpara prin intermediul site-urilor www.bilete.ro, www.eventim.ro, precum si la Sala Palatului si la punctele de vanzare Eventim din reteaua magazinelor Germanos, Vodafone si Carturesti din Bucuresti si din tara. Maine, in ziua spectacolului, biletele vor costa 140 RON. Biletele VIP, care ofera acces in sectiunea rezervata VIP din Fratelli Studios, costa 159 RON.
Parteneri: Hotel Caro, STASO Protect, InnerCity, Media Image, Comunicatedepresa.ro, Publicis. Parteneri media: Magic Fm, Prima Tv, Kiss FM, Kiss TV, Sapte Seri, On Move Media, Apropo.ro, Muzicabuna.ro, Anyplace.ro, Port.ro.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030990, aa@events.ro sau Mateea Petrescu, PR Executive, 0730030995, mp@events.ro.

Despre EVENTS

Events
Bd. Lascar Catargiu, nr. 15A
Bucuresti, Sector 1
Romania
Telefon 021 311 50 64
Fax 021 311 50 65
events@events.ro