Pregatiri pentru Alice Cooper: sange ca la spitalul de urgenta

BUCURESTI - 10 iunie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Alice Cooper se pregateste sa aduca la Bucuresti celebrul sau show horror, „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns”. Din culisele spectacolului de pe 14 iunie: un sarpe boa, injectii letale, instrumente medievale de tortura, camasi de forta si multi litri de sange artificial. Anti-eroul perfect al muzicii rock le pregateste fanilor un thriller in toata regula, plin cu efecte speciale. Accesul in Arenele Romane este permis incepand cu ora 18.30. In deschidere, de la ora 19.30, Iris. Concertul este oferit de Jack Daniel’s Studio No. 7 si organizat de Events.

In concertele anterioare din cadrul turneului „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns”, stafful lui Alice a plimbat prin lume cativa serpi, insa, din cauza noilor reglementari internationale privind transportul unor astfel de animale, reptila care va fi folosita in spectacolul de la Bucuresti provine de la un crescator local. Ea a trecut printr-un casting “virtual” si va urca marti pe scena, in postura traditionala de “guler” pentru veteranul shock-rockului. Este imaginea pe care Cooper o vinde de ani buni, fara gres, milioanelor de fani. In martie, cand  cand a fost introdus in Rock and Roll Hall of Fame, el si-a facut aparitia  intr-o camasa patata de sange, cu un boa constrictor drapat in jurul umerilor, dovedind ca unele lucruri…nu se schimba niciodata.

 

Alice spune ca lumea spectacolelor live a evoluat, in schimb: „ Totul trebuie sa fie mai mare acum. Montari grandioase, sunet la apogeu, muzica mai dura”. Asa ca productia „No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns” joaca dupa toate regulile blockbusterelor holywoodiene. Torturile la care se supune pe scena personajul Alice Cooper nu sunt usor de infruntat. Incatusat in camasa de forta si chinuit de asistente sanitare sadice, electrocutat pe scaunul electric, “Raul Originar” este in final decapitat cu o ghilotina pentru a renaste, precum pasarea Phoenix, pe versurile piesei urmatoare, School's Out. Setlistul include 25 de piese (printre care greatest-hiturile "I'm Eighteen", "Under My Wheels", "Billion Dollar Babies", "No More Mr. Nice Guy", "Feed My Frankenstein", “Hey Stoopid”, “Poison”), fiecare cu portia sa de teatru. “La sfarsitul spectacolului vreau sa vad audienta epuizata!!!” mai spune Alice.

 

In peste 4 decenii de cariera, Alice Cooper a vandut peste 50 de milioane de albume si a ingrozit milioane de oameni cu show-urile sale horror, care au facut din el cel mai celebru personaj negativ al muzicii rock. Concertul de la Bucuresti, de saptamana viitoare, va fi cea mai buna ocazie pentru a demonstra de ce ne plac… povestile de groaza.

 

Calatoria in muzica a lui Jack Daniel a inceput in 1892, cand si-a infiintat propria trupa, numita “Silver Cornet Band” in orasul Lynchburg. Calatoria a continuat cu nume legendare care l-au imbratisat pe Jack si l-au introdus in viata lor artistica, incepand cu Frank Sinatra si terminand cu trupe precum The Rolling Stones, Van Hallen, Guns’n’Roses, Motley Crew si multi altii… In Romania, totul a inceput acum 5 ani cu “Jack Daniel’s Studio No.7”, o platforma muzicala ce a readus muzica LIVE in cluburi: trupe de renume locale si internationale, de la Holograf, Iris, Horia Brenciu Band pana la Europe si Reamonn, de la concerte in cluburi pana la showuri incendiare cu megastaruri precum rockerii de la Aerosmith! “E din nou momentul ca doua legende sa se uneasca si sa ofere o experienta unica: Alice Cooper la Jack Daniel’s Studio No.7 la Arenele Romane!” spune Fady Zaidan, Country Manager Brown-Forman Worldwide LLC Wilmington, Bucharest Branch.

 

Biletele, cu preturi variind in functie de categorie - Golden Ring – 160 lei, Tribuna (cu loc) – 140 lei sau Regular – 120 lei, sunt disponibile in reteaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti, Humanitas si prin intermediul site-ului www.eventim.ro. Pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Events din Bd. Lascar Catargiu nr. 15 A sau la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

 

Parteneri media: Rock FM, Sapte Seri, Romania Libera, Elevate, Top Gear, Ring, Zoom TV, Metalhead.ro, Iconcert.ro, Youmago.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Bestial.ro, Maximumrock.ro, Musichub.ro, Port.ro. Parteneri: MediaImage, Comunicatedepresa.ro, ROI Media, Green Pixel, Rol.ro. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager, 0730 030 990 / 0730 026 742, aa@events.ro.

Despre EVENTS

Events Telefon 021 311 50 63
Bd. Lascar Catargiu, nr 15 A Fax 021 311 50 65
Bucuresti, sector 1 E-mail events@events.ro
Romania Web www.events.ro

Taguri: concert