Trofeu pentru Events: Concertul Rolling Stones, castigator la gala „Superlativele VIP 2007”

BUCURESTI - 3 decembrie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Compania Events a primit premiul la categoria „Divertisment” pentru organizarea concertului The Rolling Stones pentru (17 iulie 2007, stadionul Lia Manoliu, Bucuresti), distinctie acordata de revista VIP in cadrul galei „Superlativele VIP 2007”. Ceremonia de decernare a avut loc duminica, 2 decembrie, la Palatul Parlamentului.


„Trebuie sa va spun ca acest premiu nu imi apartine, decat poate in a mia parte. Apartine armatei de oameni care au contribuit la realizarea concertului, colegilor mei de la Events, partenerului meu Wolfgang Klinger de la reteaua internationala Rock & More si nu in ultimul rand celor care au spus DA finantarii acestui mega-eveniment. Concertul The Rolling Stones e greu de organizat, o piatra de incercare pentru orice organizator din lume” a declarat la inmanarea premiului Sorina Burlacu, General Manager Events.

Concertul Rolling Stones a fost nominalizat la categoria Divertisment alaturi de Bestival si concertul sustinut de Beyonce la Cluj-Napoca.

„Este o mandrie pentru Events ca am deschis 'portile' Romaniei pentru alte concerte de seria A, precum Madonna sau U2” a mai anuntat Sorina Burlacu, dupa decernarea premiului.

„Superlativele VIP” (eveniment anual de traditie), sunt un criteriu important de recunoastere mondena. Organizate din 1996, „Superlativele VIP” sunt un prilej de consfintire a valorilor societatii romanesti si de recunoaştere a celor mai puternici lideri din Romania. Revista VIP este cea mai importanta publicatie mondena, conform certificarilor BRAT si SNA.

Despre EVENTS

Events este una dintre companiile de top din Romania, cunoscuta pentru organizarea unor evenimente de marca din domeniile cultura, arta, IT&C, entertainment si life-style, in portofoliul sau numarandu-se proiecte importante: Premiile IT&C ale Romaniei, International Broadband Communication Forum, concertele The Rolling Stones, CokeLive Festival, 50 Cent, Billy Idol, Seal, Angela Gheorghiu, Richard Clayderman, expozitiile Gradina de Vara, Deco Expo, Casa si Gradina, Barbie, etc.


Events Com, Blv Lascar Catargiu nr 15 A, sect 1, Bucuresti, Ramona Aparaschivei, PR&Marketing Manager,tel/fax 311 50 63/65, mobil 0788 439 353, mail ra@events.roevents@events.ro