Evia Media lanseaza o noua campanie de publicitate neconventionala pe taxi pentru lubrifiantii ELF, o marca a grupului TOTAL

BUCURESTI - 9 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate

Campania de comunicare Lubrifiantii ELF o marca TOTAL, lansata prin intermediul casetelor luminoase ale taxiurilor, are rolul de a evidentia calitatile si performantele acestor produse, in orice conditii de utilizare, indiferent ca este vorba despre masini conduse ocazional sau despre cele care ajung sa parcurga pana la 400 de km pe zi.

Reclama pe caseta luminoasa

Ne bucura faptul ca TOTAL Lubricants ne-a ales ca si parteneri pentru expunerea mesajului publicitar. Credem cu tarie ca si de aceasta data expunerea pe casetele luminoase ale masinilor de taxi va fi una de succes si va avea efectul scontat. Ganditi-va la o caseta luminoasa ca la un panou publicitar care va urmareste constant in trafic si care este in permanenta la nivelul ochilor Dvs. Este imposibil de ignorat !

Alina Deac, PR & Sales Manager Evia Media

Partenerul oficial si furnizorul de lubrifinati ai campionilor mondiali de Formula 1, WRC si DAKAR, TOTAL foloseste tehnologia si experienta dobandita in timpul curselor pentru a dezvolta lubrifianti special adaptati vehiculelor de astazi.

ELF este o marca a grupului petrolier TOTAL iar parteneriatul dintre RENAULT si ELF dateaza de peste 40 de ani.

Dezvoltand simultan mai multe servicii, agentia noastra de publicitate este in masura sa deruleze proiecte cu un grad mare de complexitate, bazandu-se pe relatia profesionala stabilita in timp, cu companii prestigioase din piata, care faciliteaza implementarea campaniilor neconventionale mobile outdoor si indoor.

Despre EVIA BUSINESS SOLUTIONS

EVIA MEDIA - Un concept eficient de publicitate neconventionala

Evia Media este o agentie de publicitate neconventionala, infiintata din dorinta de a oferi un alt mod de promovare outdoor si indoor.

Serviciile noastre includ:
- publicitatea pe / in taxi si pe spatiu on-hold
- publicitatea in reteaua proprie de lifturi
- publicitatea pe mijloacele de transport in comun

Vizitati http://www.eviamedia.ro si alegeti-ne ca partener pentru campanii de promovare reusite!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/evia-media/evia-media-lanseaza-o-noua-campanie-de-publicitate-neconventionala-pe-taxi-pentru-lubrifiantii-elf-o-marca-a-grupului-total