evoMAG.ro si Evia Media – campanie de publicitate pentru posesorii de smartphone-uri

BUCURESTI - 21 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, Retail

Live site

evoMAG.ro, unul dintre cele mai mari site-uri de comert electronic din domeniul IT&C si Telecomunicatii din Romania, a ales agentia de publicitate neconventionala Evia Media, pentru noua campanie de promovare, bazata pe QR coduri.

Evia Media semneaza campania evoMag.ro

Evia Media semneaza campania evoMag.ro

 Impreuna cu partenerul nostru de promovare, agentia de publicitate neconventionala Evia Media, am ales sa implementam o campanie bazata pe QR coduri. Astfel, printre mediile de expunere utilizate se numara si publicitatea in statiile de metrou, unde traficul de calatori este unul ridicat. 

Cristina Oprea - Purchase Manager, evoMAG.ro

     Campania publicitara lansata de evoMAG.ro prin agentia Evia Media promoveaza cele mai avantajoase oferte pentru produse IT&C si se adreseaza, in principal, posesorilor de smartphone-uri, intrucat acestia pot fi la curent cu cele mai noi tehnologii de pe piata, printr-o simpla scanare a QR codului afisat pe materialele publicitare aferente campaniei in curs.

      Scopul mesajului publicitar este acela de a aduce in atentia celor interesati constant de noutatile din acest domeniu, gama larga de produse comercializate de magazinul online evoMAG.ro si promotiile in desfasurare. Avantajul major oferit clientilor evoMAG.ro  il reprezinta buna practica a preturilor competitive pentru produse ce apartin urmatoarelor branduri: Samsung, HP, Phillips, Microsoft, Brother, Dell, Kingstone, Epson, D-LINK si multe altele.

       „Impreuna cu partenerul nostru de promovare, agentia de publicitate neconventionala Evia Media, am ales sa implementam o campanie bazata pe QR coduri. Astfel, printre mediile de expunere utilizate se numara si publicitatea in statiile de metrou, unde traficul de calatori este unul ridicat. Dorim sa fim mai aproape de clientii nostri si de potentialii clienti, comunicandu-le cele mai noi tehnologii, impreuna cu promotiile pe care le avem in desfasurare. Suntem locul 2 in comertul online din Romania, de aceea ne straduim mai mult prin tot ceea ce facem!” - Cristina Oprea, Purchase Manager, evoMAG.ro

Despre EVIA BUSINESS SOLUTIONS

EVIA MEDIA - Un concept eficient de publicitate neconventionala
http://www.eviamedia.ro

Evia Media este o agentie de publicitate neconventionala, infiintata din dorinta de a oferi un alt mod de promovare outdoor si indoor.

Serviciile noastre includ:
- publicitatea pe / in taxi si pe spatiu on-hold
- publicitatea in reteaua proprie de lifturi
- publicitatea pe mijloacele de transport in comun

Vizitati http://www.eviamedia.ro si alegeti-ne ca partener pentru campanii de promovare reusite!