Noul ROM Arahide & Caramel indulceste calatoriile cu MERIDIAN TAXI!

BUCURESTI - 13 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social

Live site

Evia Media lanseaza o noua campanie de publicitate neconventionala in tranzit pentru batoanele de ciocolata ROM. Reclama purtata de masinile taxi anunta aparitia noului sortiment de ciocolata cu Arahide & Caramel, iar clientii norocosi MERIDIAN TAXI se pot delecta cu noul sortiment ROM Autentic in faimosul Taxi cu Bomboane, devenit Taxiul cu Batoane.

Taxiul cu Batoane _ Evia Media

Taxiul cu Batoane _ Evia Media

 Am ales publicitatea pe taxi ca mijloc de provare al noului sortiment ROM cu Arahide & Caramel pentru ca ROM este o marca populara, nonconformista, pe placul si pe gustul romanilor si prin senzatiile tari pe care le ofera te poarta pe cele mai incalcite, dar rapide cai, asa cum face si taxiul. 

Gabriela Munteanu – Director Marketing Kandia Dulce

   Primul baton de ciocolata din Romania inca pastreaza gustul puternic al anilor de senzatii tari in care si-a facut aparitia. Si pentru ca ne-a obisnuit cu campanii de publicitate inovatoare, noul sortiment ROM indulceste privirile bucurestenilor cu ajutorul casetelelor luminoase si al portbagajelor masinilor MERIDIAN TAXI. In plus, Taxiul cu Bomboane a fost transformat in Taxiul cu Batoane, pentru a le asigura castigatorilor de pe pagina de Facebook ROM Autentic tururi inedite ale Bucurestiului, presarate cu desene personalizate si muzica buna.

   “Am ales publicitatea pe taxi ca mijloc de provare al noului sortiment ROM cu Arahide & Caramel pentru ca ROM este o marca populara, nonconformista, pe placul si pe gustul romanilor si prin senzatiile tari pe care le ofera te poarta pe cele mai incalcite, dar rapide cai, asa cum face si taxiul.

   Dar mai mult decat atat, am fost atrasi de un concept original si de un om frumos si inedit, care a reusit sa faca diferenta in piata de taximetrie din Bucuresti: Taxiul cu Bomboane (acum Taxiul cu Batoane) alimentat inedit cu harul D-lui Cristian Roman. Un om autentic si original, asa cum este si ROM”, declara Gabriela Munteanu – Director Marketing Kandia Dulce.

   Din 1964 pana astazi, ROM a devenit o particica din istoria romanilor. A crescut alaturi de fiecare noua generatie, iar atunci cand influentele straine au devenit irezistibile, si-a pastrat autenticitatea, provocandu-i pe romani sa fie mandri de identitatea lor. ROM i-a unit pe romani campanie cu campanie si le-a aratat cum, cu un strop de ironie si mult haz, putem lupta pentru valorile autentice romanesti care ne definesc.

Despre EVIA BUSINESS SOLUTIONS

EVIA MEDIA - Un concept eficient de publicitate neconventionala
http://www.eviamedia.ro

Evia Media este o agentie de publicitate neconventionala, infiintata din dorinta de a oferi un alt mod de promovare outdoor si indoor.

Serviciile noastre includ:
- publicitatea pe / in taxi si pe spatiu on-hold
- publicitatea in reteaua proprie de lifturi
- publicitatea pe mijloacele de transport in comun

Vizitati http://www.eviamedia.ro si alegeti-ne ca partener pentru campanii de promovare reusite!