Evidenta operativa

Definitie Evidenta operativa

Sinonim - evidenta tehnic-operativa Inregistreaza, urmareste si controleaza acele aspecte ale activitatii a caror cunoastere prezinta o importanta imediata. Pentru ca reflecta procese si operatii cu caracter tehnic, utilizand si mijloace tehnice de masurare si inregistrare automata a datelor, mai este denumita si evidenta tehnic-operativa. Se organizeaza si se realizeaza pentru: - consumul de materiale - prezenta la lucru a salariatilor - folosirea timpului de lucru - urmarirea contractelor incheiate cu furnizorii si beneficiarii - circulatia numerarului, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Evidenta operativa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Evidenta operativa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Evidenta operativa. Definitiile termenilor despre Evidenta operativa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Evidenta operativa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Evidenta operativa.