Calculatoare second hand pentru o nisa neglijata

Cluj-Napoca - 22 septembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate

Recent lansat pe piata din Romania, EVOcomputers.ro este un magazin online de calculatoare second hand care-si propune sa atace o nisa oarecum neglijata pana acum de celelalte magazine de profil. Este vorba de piata calculatoarelor second hand performante, adresata unui public informat si educat, dar care nu-si permite achizitionarea unui calculator nou.

EVOcomputers.ro este acreditat Microsoft Registered Refurbisher

EVOcomputers.ro este acreditat Microsoft Registered Refurbisher

 Scopul nostru in final este acela de a oferi sisteme de calcul performante care, desi au fost folosite, sa arate si sa se comporte ca unele noi. E inutil sa precizez ca preturile sunt mult mai accesibile ca in cazul calculatoarelor noi. 

Adrian Covaciu

Cine este EVOcomputers.ro?

EVOcomputers.ro este un startup din Cluj-Napoca specializat pe importul si distributia de calculatoare second hand si noi. Cu toate ca firma are un magazin fizic de desfacere in Cluj-Napoca, majoritatea vanzarilor au loc pe site-ul www.evocomputers.ro.

Prin ce se diferentiaza?

Piata calculatoarelor in general si a calculatoarelor second hand in special este una foarte mare, si tentatia de a intra pe ea pentru a „fura” o felie este la fel de mare. Insa nu acesta este motivul pentru care a fost lansat EVOcomputers. Fiind constienti ca celebra zicala de marketing „differentiate or die” este foarte valabila pe piata aglomerata a computerelor SH, investitorii au urmarit din start deservirea unei nise de piata mai libere.

Este vorba de piata calculatoarelor second hand performante, care sunt doar cu o generatie in urma, si care pot face fata cu brio cerintelor actuale. In acest fel, calculatoarele EVOcomputers.ro sunt o alternativa mult mai accesibila la calculatoarele noi oferite azi pe piata.

Oferta magazinului EVOcomputers.ro se centreaza in jurul gamei de sisteme desktop si laptopuri second hand, caracterizate prin configuratii in acord cu necesitatile actuale si prin faptul ca toate sunt sisteme brand (Dell, HP, Lenovo, Fujitsu Siemens etc.). Calculatoarele oferite pe www.evocomputers.ro sunt importate direct din Suedia, Germania si Olanda, unde au fost utilizate in institutii si corporatii.

Microsoft Registered Refurbisher

EVOcomputers.ro este una dintre putinele firme din Romania cu acreditare Microsoft Registered Refurbisher. Aceasta acreditare ii permite sa ofere licente OEM de Windows XP Professional la un pret mult mai mic decat cel obisnuit, si anume de doar 150 lei pentru fiecare calculator second hand vandut.

Rate, garantie, service, livrare

La fel ca majoritatea jucatorilor de pe aceasta piata, EVOcomputers.ro ofera o garantie de minim 12 luni pentru orice calculator vandut, servicii de depanare si mentenanta, iar produsele sunt livrate de obicei in termen de 24 de ore. In plus, magazinul ofera posibilitatea achizitioarii produselor in rate cu dobanda 0%, folosind Card Avantaj de la Credit Europe Bank.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati site-ul nostru.