Solutii multimedia portabile si pentru acasa

BUCURESTI - 21 mai 2007

Comunicat tip General in IT&C

EVOlogic System importator direct ale marcilor Pulse Audio si TMS a lansat la CERF 2007 noi modele de media playere, portabile si pentru acasa.

Solutii multimedia portabile si pentru acasa

Prezenta la CERF 2007, EVOlogic System srl a lansat pe piata noi modele de playere video portabile de la Pulse Audio si TMS. Media playerele au putut fi admirate si testate pe toata perioada targului in cadrul standului standul EVOlogic.

Cel mai nou produs care a fost prezentat anul acesta a fost Pulse TV HDD Player. Este vorba de un rack extern multifunctional cu un design placut si compact. Carcasa este din aluminiu pentru a ajuta la dispersia caldurii si mentinerea unei temperaturi optime la nivelul hard disk-ului. Suporta hard disk-uri IDE de pana la 400GB.

Serveste functia de player multimedia independent de PC. Poate reda clipuri si filme direct pe televizor in majoritatea formatelor existente: MPEG-4/Divx/DVD/VCD etc. Totodata citeste fisiere audio precum MP3, WMA, WAV si poate reda slideshow-uri cu imagini in format JPG si BMP.

Plug & Play: este usor de folosit, nu necesita instalare. Vine cu o telecomanda pentru navigare usoara prin meniuri.

Acest dispozitiv poate inlocui o intreaga coletie de CD/DVD-uri si elimina bataile de cap cu schimbarea sau deteriorarea discurilor.

Despre EVOlogic System srl

EVOlogic System srl, importator direct de solutii multimedia are ca target anul acesta extinderea retelei de parteneri si reselleri si promovarea pe piata a noi produse de digital entertainment.
Bogdan Chertes
0730422881